-2-
الإمام ناصر محمد اليماني
17 - 12 - 1434 هـ
22 - 10 - 2013 م
۳۰-آبان- ۱۳۹۲ه.ش
05:05 صباحاً
ـــــــــــــــــــ
جواب دوم امام مهدی مکرم به شیخ گران قدر ابوابراهیم محترم...
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على كافة أنبياء الله ورسله من أوّلهم إلى آخرهم وخاتم مسكهم محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم وجميع المؤمنين في الأوّلين وفي الآخرين وفي الملأ الأعلى إلى يوم الدّين، أمّا بعد..
سلام خداوند به عزیزان من انصار پیشگام برگزیده در دوران گفتگو قبل از ظهورآنان که حبیبان پروردگارم هستند و حجت خداوند در آیات محکم قرآن عظیم برای آنان کافی است و این خود خداوند است که برایشان حجت آورده است و همانا که تنها کاری که امام مهدی انجام میدهد این است که حجتهایی که پروردگارشان برای بندگانش فرستاده است را از آیات محکم کتاب برایشان استنباط میکنم. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{ قُلْ هَلْ عِندَكُم مِّنْ عِلْمٍ فَتُخْرِجُوهُ لَنَا إِن تَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ أَنتُمْ إِلَّا تَخْرُصُونَ ﴿١٤٨﴾ قُلْ فَلِلَّـهِ الْحُجَّةُ الْبَالِغَةُ فَلَوْ شَاءَ لَهَدَاكُمْ أَجْمَعِينَ ﴿١٤٩﴾ } صدق الله العظيم [الأنعام]
ولی أبو ابراهیم این حجت بالغه خداوند چیست که روگردانان از آن حجت پروردگار وارد آتش جهنم خواهند شد؟ جواب را درآیات محکم کتاب در این فرموده خداوند تعالی مییابید:
{ وَمَنْ خَفَّتْ مَوَازِينُهُ فَأُولَـٰئِكَ الَّذِينَ خَسِرُوا أَنفُسَهُمْ فِي جَهَنَّمَ خَالِدُونَ ﴿١٠٣﴾ تَلْفَحُ وُجُوهَهُمُ النَّارُ وَهُمْ فِيهَا كَالِحُونَ ﴿١٠٤﴾ أَلَمْ تَكُنْ آيَاتِي تُتْلَىٰ عَلَيْكُمْ فَكُنتُم بِهَا تُكَذِّبُونَ ﴿١٠٥﴾ قَالُوا رَبَّنَا غَلَبَتْ عَلَيْنَا شِقْوَتُنَا وَكُنَّا قَوْمًا ضَالِّينَ ﴿١٠٦﴾ } صدق الله العظيم [المؤمنون]
ای ابوابراهیم؛ والله که اگرخداوند این قرآن عظیم را براعراب نازل نفرموده بود؛ در این صورت میدانی اعراب چه میگفتند؟ جواب را در آیات محکم کتاب در این فرموده خداوند تعالی مییابید:
{ أَن تَقُولُوا إِنَّمَا أُنزِلَ الْكِتَابُ عَلَىٰ طَائِفَتَيْنِ مِن قَبْلِنَا وَإِن كُنَّا عَن دِرَاسَتِهِمْ لَغَافِلِينَ ﴿١٥٦﴾ أَوْ تَقُولُوا لَوْ أَنَّا أُنزِلَ عَلَيْنَا الْكِتَابُ لَكُنَّا أَهْدَىٰ مِنْهُمْ فَقَدْ جَاءَكُم بَيِّنَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن كَذَّبَ بِآيَاتِ اللَّهِ وَصَدَفَ عَنْهَا سَنَجْزِي الَّذِينَ يَصْدِفُونَ عَنْ آيَاتِنَا سُوءَ الْعَذَابِ بِمَا كَانُوا يَصْدِفُونَ ﴿١٥٧﴾} صدق الله العظيم [الأنعام]
عزیز من شیخ گرانقدر و محترم ابوابراهیم؛ خداوند مرا و تو را به راه راست هدایت فرماید؛نشانه تصدیق و هدایت نه در چهره ناصر محمد یمانی است و نه در صدای او؛ بلکه هدایت در نشانههای محکم و بینه الهی است که ما از آیات محکم قرآن عظیم برای شما حجت میآوریم.دیدن چهره یا شنیدن صدای من به صورت واقعی؛ عامل هدایت نیست؛ اگرهدایت با دیدن صورت یا شنیدن صدا بود؛ پس باید تمام کافران قریش با دیدن چهره محمد رسول الله - صلّى الله عليه وآله وسلّم - و شنیدن صدای ایشان در عالم واقعیات؛ هدایت میشدند. اما خداوند قلب کسانی که از تفکر در آیات خداوند روگردان هستند را هدایت نخواهد کرد؛ بلکه نگاه به چهره نبی و شنیدن صدایش آنان را به خود مشغول میکرد بدون اینکه حواس خود را جمع فهم آیات پروردگارشان کنند و لذا پروردگار نیز آنان را هدایت نکرد.تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَمِنْهُم مَّن يَسْتَمِعُونَ إِلَيْكَ أَفَأَنتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ وَلَوْ كَانُوا لَا يَعْقِلُونَ ﴿٤٢﴾ وَمِنْهُم مَّن يَنظُرُ إِلَيْكَ أَفَأَنتَ تَهْدِي الْعُمْيَ وَلَوْ كَانُوا لَا يُبْصِرُونَ ﴿٤٣﴾ إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئًا وَلَٰكِنَّ النَّاسَ أَنفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ ﴿٤٤﴾} صدق الله العظيم [يونس]
و این فتوای خداوند در آیات محکم کتابش است که هدایت تنها با دیدن چهره محمدرسول الله یا شنیدن صدای ایشان صلّى الله عليه وآله وسلّم در عالم واقعیات نیست؛ چون کسانی که هدایت نشدند؛ تنها به صورت ایشان نگریسته و طنین صوت ایشان به گوششان میرسید و به سخنان او از آیات پروردگارش تفکر نکردند و خداوند هم نه با دیدن صورت نبی در عالم واقعی و نه با شنیدن صدای او؛ قلبشان را بصیر نفرمود. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَمِنْهُم مَّن يَسْتَمِعُونَ إِلَيْكَ أَفَأَنتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ وَلَوْ كَانُوا لَا يَعْقِلُونَ ﴿٤٢﴾ وَمِنْهُم مَّن يَنظُرُ إِلَيْكَ أَفَأَنتَ تَهْدِي الْعُمْيَ وَلَوْ كَانُوا لَا يُبْصِرُونَ ﴿٤٣﴾ إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئًا وَلَٰكِنَّ النَّاسَ أَنفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ ﴿٤٤﴾} صدق الله العظيم [يونس]
ای مرد؛ درمورد امام مهدی ناصر محمد یمانی هم وضع چنین است و هدایت با دیدن رو در روی چهره او یا شنیدن صدایش رخ نمیدهد که تو شرط برای ما قائل میشوی که صدایم را شنیده یا چهرهام را رودررو ببینی؛بلکه حجت بین من وتو : "خداوند فرمود و رسول خدا فرمود" است. برخلاف گمان یکی از انصار که از درخواست تو پیروی کرده؛ من وحی جدیدی نزد خود ندارم و خداوند نیز مرا به عنوان نبی برنیانگیخته است .او قبل از اینکه دانشش در بیان قرآن عمیق شود،از انصار شده است و نزدیک بودکورکورانه از امام ناصر محمد یمانی پیروی کند؛ ای مرد چگونه میگویی امام مهدی ناصر محمد یمانی نبی الله است! آیا من شما گفتم که ملائکه با وحی جدید به من نازل شدهاند؟
ای مرد! اگر یکی از علمای امت حرف تو را بشنود که میگویی امام ناصر محمد یمانی نبی الله است؛ تصور میکند ناصر محمد یمانی چنین فتوایی به شما داده است؛ خداوند شاهد است، تمام انصار پیشگام برگزیدهای که در علم بیان قرآن دانشی عمیق دارند شاهدند که من قطعاً برای هیچ انسانی فتوا ندادهام نبی یا رسول خدا هستم؛ بلکه من از ائمه کتابم و- به اذن کسی که علم بیان حق قرآن را از راه تفهیم به قلب به من عنایت نموده- اعلمترین آنها هستم. این تفهیم از خداوند است نه وسوسه شیطان رجیم. من نمیگویم قلبم میگوید بلکه آنچه که خداوند به من الهام میکند را برایتان میاورم و آنچه که آوردهام از آیات محکم قرآن عظیم است.
شاید شیخ فاضل ابوابراهیم سخن مرا قطع کرده و بگوید:" کافی است کافی است ناصر محمد یمانی؛علت اصرار ما برای گفتگوی رو در رو این است که ببینیم آیا خداوند برهانهای علمی را مستقیم به تو الهام میکند؟امام مهدی ناصر محمد یمانی در پاسخ پرسشگران چنین پاسخ میدهد:
به خداوندی که خدایی جز او نیست قسم که من تنها قسمت کمی از قرآن را از حفظ میدانم؛ و اما اینکه راه تفهیم چیست؛ خداوند با برهان علمی درمورد یک مسئله کلماتی از یک آیه از قرآن را به من متذکر میشود؛کلمهای که من آن را خوانده و یا در قرآن عظیم شنیدهام پس به دنبال آن میگردم . همانا که پروردگارم با الهام یکی دوکلمه از یک آیه را به من یادآور میشود تا من به دنبال کامل آن در قرآن بگردم؛ سپس من جستجو کرده و آن را مییابم وبه این ترتیب آن آیه برهان مبین وخاموش کننده برای خردمندان است.
ابوابراهیم مکرم و محترم؛ درمورد آنچه که میخواستی برایت فتوا دادیم؛ برادر کریم؛ والله والله که ولو اینکه مرا ملاقات کنی هم؛ خواهی دید که گفتگو از راه قلم صامت از راه این وسیله-اینترنی- رحمت خداوند است، چون نه تو حرف مرا قطع میکنی و نه من حرف تو را و نه تو اوقات مرا تلخ میکنی و نه من اوقات تو را تلخ میکنم و هریک از ما با آرامش و طمأنینه و سکینه قلبی جواب دیگری را میدهیم و چه گفتگوی خوبی است برادر گرامی و چه وسیله راحت و آسانی! هر عالمی میتواند در حالی که در خانهاش نشسته وارد میز گفتگو شود و همسرش را صدا کند که فنجانی قهوه یا چای برایش بیاورد تا هوشیار بماند و حین خواندن مطالب به خواب نرود و در بیان حق ذکر تدبر و تفکر کند.
آیا سخنان ناصر محمد یمانی عقل و منطق را قانع میکند یا او هم از کسانی است که از ظن و گمان پیروی میکند در حالی که ظن کسی را از حق بینیاز نمیکند؟ و اگر خردمندانی مثل شیخ انصاری گرامی ( الفاضل) تدبر کنند؛بدون احساس ناراحتی در سینهشان، به حق اعتراف میکنند و تسلیم کامل آن میشوند همین طور همه کسانی که مانند او بودند؛ کسانی که پیش از او خداوند هدایتشان کرد و یا بعداً هدایتشان خواهد کرد؛ کسانی که به آیاتی که پروردگار در آیات محکم کتابش قرآن عظیم یقین دارند و خداوند درباره آنان فرموده است:
{فَلَا وَرَبِّكَ لَا يُؤْمِنُونَ حَتَّىٰ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لَا يَجِدُوا فِي أَنفُسِهِمْ حَرَجًا مِّمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا ﴿٦٥﴾} صدق الله العظيم [النساء]
ممکن است ابوابراهیم بخواهد بگوید:" ولی این آیه مختص محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم است". امام ناصر محمد یمانی در پاسخ میگوید: بلکه این هم به رسول الله اختصاص دارد و هم به همه کسانی که در پیروی از او مردم را به حکمیت بر اساس کتاب خداوند قرآن عظیم دعوت میکنند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{قُلْ هَٰذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَىٰ بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ ﴿١٠٨﴾ } صدق الله العظيم [يوسف]
این بصیرتی که محمداً رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم با آن برای مردم حجت میأورد چیست؟ جواب را در آیات محکم کتاب در این فرموده خداوند تعالی مییابید:
{ فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُم بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا ﴿٥٢﴾ } صدق الله العظيم [الفرقان]
با چه با آنها جهاد کند؟ جواب را دراین فرموده خداوند تعالی پیدا میکنید:
{ إِنَّمَا أُمِرْتُ أَنْ أَعْبُدَ رَبَّ هَٰذِهِ الْبَلْدَةِ الَّذِي حَرَّمَهَا وَلَهُ كُلُّ شَيْءٍ وَأُمِرْتُ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْمُسْلِمِينَ ﴿٩١﴾ وَأَنْ أَتْلُوَ الْقُرْآنَ فَمَنِ اهْتَدَىٰ فَإِنَّمَا يَهْتَدِي لِنَفْسِهِ وَمَن ضَلَّ فَقُلْ إِنَّمَا أَنَا مِنَ الْمُنذِرِينَ ﴿٩٢﴾} صدق الله العظيم [النمل]
خداوند به نبی خود محمد رسول الله -صلّى الله عليه وآله وسلّم- امر ننمود که حکم را از خود بیاورد تا آنها تسلیم آن شوند:
{فَلَا وَرَبِّكَ لَا يُؤْمِنُونَ حَتَّىٰ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لَا يَجِدُوا فِي أَنفُسِهِمْ حَرَجًا مِّمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا ﴿٦٥﴾} صدق الله العظيم [النساء]
بلکه درموارد اختلافات دینی حکم خداوند برای آنان آورده میشود.تصدیق فرموده خداوند تعالى:
{ وَأَنِ احْكُم بَيْنَهُم بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَن يَفْتِنُوكَ عَن بَعْضِ مَا أَنزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ فَإِن تَوَلَّوْا فَاعْلَمْ أَنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ أَن يُصِيبَهُم بِبَعْضِ ذُنُوبِهِمْ وَإِنَّ كَثِيرًا مِّنَ النَّاسِ لَفَاسِقُونَ ﴿٤٩﴾ } صدق الله العظيم [المائدة]
عزیز من ابوابراهیم گرامی؛ به خدایی که خداوندی جز اونیست؛ این وسیله گفتگو برای شما بهتر از گفتگوی رودررو است. ای مرد بین من وتو" خداوند میفرماید و رسول خدا فرموده است " ( قال الله و قال رسوله ) باشد و من جز این یک کلمه ی دگر هم ندارم؛ شما به کتاب خداوند قرآن عظیم ایمان دارید؛ شما به سنت رسول خدا ایمان دارید اما نکته این است که قرآن را از نزد خود تفسیر میکنی؛ سنت نبوی هم به همین ترتیب است؛ شما به آن هم ایمان دارید؛ اما در سنت نبوی حق و باطل به همآمیخته ولی شما تفاوتی بین آنها قائل نیستید. برای مثال میبینم یک جمعه یکی از خطبا بر بالای منبر برای مردم فتوا میدهد و میگوید که محمد رسول الله - صلّى الله عليه وآله وسلّم - در روز قیامت جرأت نمیکند در پیشگاه خداوند شفاعت دختر خود فاطمه و آل بیتش را بکند و برای آن برهان روشنی هم آورده و میگویید محمداً رسول الله - صلّى الله عليه وآله وسلّم - فرموده است:
[ يا فاطمة بنت محمد اعملي فإني لا أغني عنك من الله شيئا، يا صفية عمة رسول الله اعملي فإني لا أغني عنك من الله شيئا، يا عباس عم رسول الله اعمل فإني لا أغني عنك من الله شيئا، لا يأتيني النّاس يوم القيامة بأعمالهم وتأتوني بأنسابكم، واعلموا أنه لن يدخل أحدكم الجنة بعمله، قالوا: ولا أنت يا رسول الله؟ قال: ولا أنا إلا أن يتغمدني الله برحمة منه وفضل ] صدق محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم
[فاطمه دختر محمد؛ بدان که در برابر خداوند کاری از من برایت ساخته نیست. صفیه عمه رسول الله بدان که در برابر خداوند کاری از من برایت ساخته نیست.. ای عباس عموی رسول الله بدان که در برابر خداوند کاری از من برایت ساخته نیست. نكند در روز قيامت مردم با اعمالشان به سراغ من بيايند و شما با انساب و پيوند خويشاونديتان.هم چنین بدانید هیچ یک از شما با عملش به بهشت نمیرود.گفتند: تو هم نمیروی یا رسول الله؟ فرمود: من هم نه مگر خداوند با رحمت و فضل خود با من برخود نماید] صدق محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم
اما میبینم در خطبه روز جمعه بعدی حدث دیگری میگوید که با حدیث حق قبلی مغایر است و میگوید محمد رسول الله از میان انبیا تنها کسی است که جرأت میکند در پیشگاه خداوند برای مردم شفاعت کند:
پآیان روایتی که به دروغ به خدا و رسولش نسبت داده شده است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَأَنذِرْ بِهِ الَّذِينَ يَخَافُونَ أَن يُحْشَرُوا إِلَىٰ رَبِّهِمْ لَيْسَ لَهُم مِّن دُونِهِ وَلِيٌّ وَلَا شَفِيعٌ لَّعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ ﴿٥١﴾} صدق الله العظيم [الأنعام]
ابوابراهیم؛ همانا که درخواست شفاعت از بندگان خدا؛ شرک به خداوند است و هرکس چنین دعایی بکند؛ دعایش گمراهی آشکار است. تصدیق فرموده خداوند تعالی: { فلا تَدْعوا معَ اللهِ أحدًا } صدق الله العظيم [الجن:۱۸]
ولی با کمال تأسف!! خداوند تعالی میفرماید:
{ وَمَن كَانَ فِي هَٰذِهِ أَعْمَىٰ فَهُوَ فِي الْآخِرَةِ أَعْمَىٰ وَأَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٧٢﴾} صدق الله العظيم [الإسراء]
ببینید کسانی که به شفاعت بنده در پیشگاه رب المعبود باور دارند؛ با اینکه در آتش جهنم گرفتار شده و در آن فریاد میکشند بازهم دچار شرک هستند و همراه خداوند؛ از ملائکه مأمور جهنم درخواست کرده و هنگام دعا آنان را مورد خطاب قرار میدهند. خداوند تعالی میفرماید:
{وَقَالَ الَّذِينَ فِي النَّارِ لِخَزَنَةِ جَهَنَّمَ ادْعُوا رَبَّكُمْ يُخَفِّفْ عَنَّا يَوْمًا مِّنَ الْعَذَابِ ﴿٤٩﴾ قَالُوا أَوَلَمْ تَكُ تَأْتِيكُمْ رُسُلُكُم بِالْبَيِّنَاتِ قَالُوا بَلَىٰ قَالُوا فَادْعُوا وَمَا دُعَاءُ الْكَافِرِينَ إِلَّا فِي ضَلَالٍ ﴿٥٠﴾} صدق الله العظيم [غافر]
به فتوای خداوند بنگر که آیا به حق دعا میکنند یا گمراهند؟ جواب را درآیات محکم کتاب پیدا میکنید:
{ وَمَا دُعَاءُ الْكَافِرِينَ إِلَّا فِي ضَلَالٍ ﴿٥٠﴾} صدق الله العظيم [غافر]
دعایشان چه بود؟ جواب را در آیات محکم کتاب پیدا میکنید:
{وَقَالَ الَّذِينَ فِي النَّارِ لِخَزَنَةِ جَهَنَّمَ ادْعُوا رَبَّكُمْ يُخَفِّفْ عَنَّا يَوْمًا مِّنَ الْعَذَابِ ﴿٤٩﴾} صدق الله العظيم [غافر]
اینها کسانی هستند که در زندگی دنیوی با فرمان پروردگارشان مخالفت ورزیده و همراه خدا؛ بندگان مقرب او را نیز خواندهاند تا شفاعت آنها را در نزد خدا بکنند و فرمان خدا در آیات محکم کتابش را فراموش کردند. خداوند تعالی میفرماید:
{ فَلَا تَدْعُوا مَعَ اللَّهِ أَحَدًا } صدق الله العظيم [الجن:۱۸]
ابوابراهیم؛ آیا دعوت امام ناصر محمد یمانی را دعوت به سوی شرک به خداوند و به سوی گمراهی آشکار میبینی؟ بدون اینکه به من ظلم کنی در حق من حکم کن؛با بصیرتی که از نزد پروردگارت آمده حکم کن نه از پیش خودت. تو را به خدا ابوابراهیم؛ اگر از عقلت استفاده کنی؛ خواهی دید عقلت جانب امام ناصر محمد یمانی را گرفته و به تو میگوید:"ابوابراهیم؛ دعوت این یمانی حق است و با علم بیان حق قرآن راه راست را نشان میدهد و عقل تو به این امر شهادت میدهد".
ابوابراهیم؛ می دانم زمانی که تو وارد این پایگاه شدهی عقلت ذره ای هم نپذیرفته که ناصر محمد یمانی همان مهدی منتظر است؛ اما خواهی دید که منطق و کلام ناصر محمد یمانی عقاید باطلی که از قبل داشتی را متزلزل میکند در حالی قبل از آن فکر چنین امری را نمیکردی. ولی این حق است و شیخ مکرم و محترم ابوابراهیم وقتی حق میاید باطل میرود و نابود میشود.
و خلاصه بیانم این است که قبل از ظهور گفتگویی جز از راه این وسیله نیست.
و تمام علمای مسلمین و یهودی و مسیحی و تمام حقجویان عالم میتوانند در یک مکان واحد و زمان واحد باهم بر سر میز گفتگو حاضر شوند؛ یا مسجدی داری که آنقدر بزرگ است که تمام علمای مسلمین و یهود و مسیحی و تمام حقجویان عالم میتوانند در آن جا شوند؟ میز گفتگوی قبل از ظهوری که به اذن خداوند انتخاب شده بدون سفر و کوچکترین جابجایی برای همگان جا دارد . هرکس در خانهاش بدون رنج و هزینه سفر وارد آن میشود تنها کاری که باید بکند این است که کامپیوترش را روشن کند و در موتور جستجو "پایگاه امام مهدی ناصر محمد یمانی " را وارد کند و پایگاه امام مهدی ناصر محمد یمانی " منتديات البشرى الإسلامية" در اولین خط جستجویشان به راحتی و آسانی ظاهر میشود و این آسان شدن کار نعمت خداوند برشماست آیا نمیخواهید شاکر باشید؟