سلسله گفتگوهای امام مهدی و طرید پیرامون امامت و فتوا درمورد وحی تفهیم
- 1 -
الإمام ناصر محمد اليماني
26 - محرم - 1430 هـ
23 - 01 - 2009 مـ
۴-بهمن-۱۳۸۷ه.ش.
08:02 بعد از ظهر
ـــــــــــــــــــــ
دلایل تو برای امامتت چیست ؟
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على مُحمد وآله الطيبين الطاهرين والتّابعين للحقّ إلى يوم الدين، وبعد..
سوال ۱ـ این که تو امام هستی به چه معناست؟
- 1 -
الإمام ناصر محمد اليماني
26 - محرم - 1430 هـ
23 - 01 - 2009 مـ
۴-بهمن-۱۳۸۷ه.ش.
08:02 بعد از ظهر
ـــــــــــــــــــــ
دلایل تو برای امامتت چیست ؟
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على مُحمد وآله الطيبين الطاهرين والتّابعين للحقّ إلى يوم الدين، وبعد..
سوال ۱ـ این که تو امام هستی به چه معناست؟
جواب ۱- برادر گرامی خداوند مرا امام متقیان قرار داده است تا بر اساس بصیرت آمده از جانب او یعنی کتاب خدا و سنت حق رسولش مردم را به سوی خدا دعوت کنم؛ خداوند مرا امام متقیان قرار داده است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا} صدق الله العظيم [الفرقان:٧٤].
سوال ۲- ادلهی امامت تو کدامند؟
جواب ۲- دلیل من برای این که خداوند مرا به عنوان امام مردم برگزیده این است که دانش مرا بر تمام علمای امت فزونی بخشیده و عالمی نیست که از قرآن با من مجادله کند؛ مگر این که در برابرش از آیات محکم قرآن حجت بیاورم تا جایی که کاملا تسلیم شود. خداوند «برتری علمی» را ادله خلافت قرار داده است از اولین خلیفه یعنی آدم تا خاتم خلفای الهی، امام مهدی حق پروردگارعالمیان و از آنجا که خداوند آدم را به عنوان خلیفه خود در زمین برگزید؛ پس به او بیش از ملایکهای که در مورد گزینش آدم نظری دیگر داشتند؛ دانش عنایت فرمود. سپس خداوند در برابر آنان حجت اقامه کرد و تمام أسماء(خلفای الهی) را به او آموخت و به ملایکه فرمود:
{فَقَالَ أَنْبِئُونِي بِأسماء هَٰؤُلَاءِ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ ﴿٣١﴾ قَالُوا سُبْحَانَكَ لَا عِلْمَ لَنَا إِلَّا مَا عَلَّمْتَنَا إِنَّكَ أَنْتَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ ﴿٣٢﴾ قَالَ يَا آدم أَنْبِئْهُمْ بِأسمائهم}
صدق الله العظيم [البقرة]
اینجا خلافت آدم ثابت میشود؛ همانا که خداوند دانش او را نسبت به تمام ملایکه فزونی بخشید تا این برهان خلافت و مُلک باشد و این خداوند است که مُلک خود را به هرکس که بخواهد عطا مینماید{ اشاره به آیه کریمه سوره بقره: وَاللَّهُ يُؤْتِي مُلْكَهُ مَنْ يَشَاءُ } و نه ملایکه و نه جن و نه انس حق دخالت ندارند و در برابر خلیفه پروردگارشان جز «سمعا و طاعة» چیزی ندارند. هیچ کس اجازه ندارد به جای خداوند خلیفهی او را برگزیند ولو از انبیاء باشد؛ او هم چنین اختیاری ندارد؛ چون انتخاب خلیفه خداوند، تنها با مالک الملک است که آن را به هرکس که بخواهد عطا مینماید. به طالوت خلیفه خدا بر بنی اسراییل بنگر؛ نبیّشان، او را انتخاب نکرده بود؛ وقتی از نبیّشان خواستند کسی را به رهبری آنان برگزیند تا برای -جهاد- در راه خدا قیادت آنان را برعهده گیرد؛ خداوند تعالی میفرماید:
صدق الله العظيم [البقرة]
اینجا خلافت آدم ثابت میشود؛ همانا که خداوند دانش او را نسبت به تمام ملایکه فزونی بخشید تا این برهان خلافت و مُلک باشد و این خداوند است که مُلک خود را به هرکس که بخواهد عطا مینماید{ اشاره به آیه کریمه سوره بقره: وَاللَّهُ يُؤْتِي مُلْكَهُ مَنْ يَشَاءُ } و نه ملایکه و نه جن و نه انس حق دخالت ندارند و در برابر خلیفه پروردگارشان جز «سمعا و طاعة» چیزی ندارند. هیچ کس اجازه ندارد به جای خداوند خلیفهی او را برگزیند ولو از انبیاء باشد؛ او هم چنین اختیاری ندارد؛ چون انتخاب خلیفه خداوند، تنها با مالک الملک است که آن را به هرکس که بخواهد عطا مینماید. به طالوت خلیفه خدا بر بنی اسراییل بنگر؛ نبیّشان، او را انتخاب نکرده بود؛ وقتی از نبیّشان خواستند کسی را به رهبری آنان برگزیند تا برای -جهاد- در راه خدا قیادت آنان را برعهده گیرد؛ خداوند تعالی میفرماید:
{وَقَالَ لَهُمْ نَبِيُّهُمْ إِنَّ اللَّهَ قَدْ بَعَثَ لَكُمْ طَالُوتَ مَلِكًا قَالُوا أَنَّىٰ يَكُونُ لَهُ الْمُلْكُ عَلَيْنَا وَنَحْنُ أَحَقُّ بِالْمُلْكِ مِنْهُ وَلَمْ يُؤْتَ سَعَةً مِنَ الْمَالِ قَالَ إِنَّ اللَّهَ اصطفاه عَلَيْكُمْ وَزاده بسطةً فِي الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ وَاللَّهُ يُؤْتِي مُلْكَهُ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ} صدق الله العظيم [البقرة:٢٤٧].
پس از خلال این آیات محکم درمییابیم که برگزیدن خلیفه؛ مختص خداوندِ «مالک الملک» است که ملک خود را به هر کس که بخواهد عطا میکند. و به این ترتیب خداوند به مردم یاد داد چگونه خلیفهای را که به سویشان میفرستد؛ بشناسند. نشانه این است که خداوند با برهان خلافت به او یاری خواهد رساند و به او بیش از تمام کسانی که او مَلِک آنان است دانش عطا میکند تا بر اساس آن چه که خداوند نازل نمود و به او یاد دادهاست، میان آنها حکم نماید. اگر امام ناصر محمد یمانی به حق خلیفهای باشد که پروردگار عالمیان در زمین برگزیده؛ حتماً باید به او بیش از تمام علمای مسلمین دانش عنایت کرده باشد تا در تمام موارد اختلاف؛ با برهان علمی از آیات کتاب خدا و سنت حق رسولش، میان آنان حکم کند.
سوال ۳- چه کسی تو را منصوب کرده است؟
۳- خداوند مالک الملک مرا منصوب کرده است؛ خداوندی که ملک خود را به هرکس که بخواهد عطا مینماید. تصدیق قاعده خلافت در کتاب خداوند:
{قَالَ إِنَّ اللَّهَ اصطفاه عَلَيْكُمْ وَزاده بسطةً فِي الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ وَاللَّهُ يُؤْتِي مُلْكَهُ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ} صدق الله العظيم [البقرة:٢٤٧].
سوال ۴- یمانی یعنی چه و چطور میتوانی ثابت کنی یمانی هستی؟
جواب ۴- یمانی یعنی کسی که اهل یمن باشد؛ همان طور که یک مصری از مصر و یا فلسطینی از فلسطین است و این که چه چیزی ثابت میکند من یمانی هستم؛ من یمانیام چون از یمن بوده و در یمن زندگی میکنم؛ پدرم یمانی است؛ جدم یمانی است و آقای من جد اندر جد از بزرگان یمانی هستند.
جواب ۴- یمانی یعنی کسی که اهل یمن باشد؛ همان طور که یک مصری از مصر و یا فلسطینی از فلسطین است و این که چه چیزی ثابت میکند من یمانی هستم؛ من یمانیام چون از یمن بوده و در یمن زندگی میکنم؛ پدرم یمانی است؛ جدم یمانی است و آقای من جد اندر جد از بزرگان یمانی هستند.
سوال ۵- این که تو مهدی هستی یعنی چه؟
جواب ۵- یعنی من مردم را به صراط مستقیم دعوت میکنم و مسلمانان را در تمام موارد اختلافشان، به سوی حق راهنمایی مینمایم. و همهی مردم را به سوی حق هدایت کرده و با برهان علمی از پروردگار عالمیان در آیات محکم قرآن حکیم؛ راه حق را به آنان نشان میدهم.
سوال ۶- تو را چه کسی هدایت کرده است؟
جواب ۶- پروردگارم، مراا هدایت نموده است و مرا برگزیده و با آیات خود مرا از یقین کنندگان قرار دادهاست. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَجَعَلْنَا مِنْهُمْ أئمة يَهْدُونَ بِأَمْرِنَا لَمَّا صَبَرُوا وَكَانُوا بِآياتنَا يُوقِنُونَ} صدق الله العظيم [السجدة:٢٤].
سوال ۷- چگونه هدایت شدی؟
سوال ۷- چگونه هدایت شدی؟
جواب ۷- من بعد از آن به سوی حق هدایت شدم، که به دنبال حق میگشتم و در آرزوی یافتن حق بودم و هیچ چیز غیر از حق نمیخواستم؛ و حق مرا به سوی خود هدایت کرد. تصدیق وعدهی حق خداوند در این فرموده:
{وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ} صدق الله العظيم [العنكبوت:٦٩].
سوال ۸- چطور ثابت میکنی که امام مهدی؛ دوازدهمین امام هستی و امامی که قبل از تو بود کیست که خبر تو و آمدنت را داد؟
سوال ۸- چطور ثابت میکنی که امام مهدی؛ دوازدهمین امام هستی و امامی که قبل از تو بود کیست که خبر تو و آمدنت را داد؟
جواب ۸- من در مورد ائمه هیچ چیز نمیدانستم و دانش من در حد عامهی مسلمانان بود و از علما نبودم. شبی دیدم در وسط ده مرد قرار دارم که دایرهوار ایستاده بودند. به آنان گفتم مرا نزد امام علی بن ابی طالب ببرید؛ یکی از آنان که مقابل من بود برگشت و یک گام بله عقب و یک گام به کنار برداشت و گفت: این امام علی بن ابی طالب است؛ او خارج از آن دایره بود. من به سوی او رفته و دستش را با دو دستم گرفته و به او گفتم: مرا نزد مُحمدٍ رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم، ببر و او مرا به کنار ستونی برد که در وسط اتاقی بود که در آن بودیم و مُحمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم، آنجا بود. من در برابر ایشان زانو زدم و سرم را در گردن ایشان گذاشته و بارها بر آن بوسه زدم و در کنارش نشستم. ایشان بود که در مورد من فتوا داد. اما مُحمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم، میداند رؤیا تنها به صاحب آن اختصاص دارد ولی فرمود:
[وما جادلك أحد من القرآن إلا غلبته].
[ و کسی نیست از قرآن با تو مجادله کند؛ مگر بر او غلبه کنی]
رؤیای حق پایان یافت.
از این رؤیا دانستم آن ده نفری که دایرهوار مرا احاطه کرده بودند؛ ائمه آل بیت از ذریه امام علی بن ابی طالب هستند و اما امامی که بعد از رسول خدا؛ خلیفه مردم بود خارج دایره ده نفره قرار داشت و باهم یازده نفراز ائمه آل بیت میشدند و دانستم من امام دوازدهم از آل بیت و از ذریه امام علی بن ابی طالب علیه الصلاة و السلام هستم وما و محمد رسول الله -صلّى الله عليه وآله وسلّم- همگی در خانهای به شکل یه اتاق بزرگ بودیم و خداوند شاهد و وکیل سخنان من است.
اما ای پرسشگر؛ من تو را برحذر میدارم، تا زمانی که در عالم واقعیات؛ درست بودن رؤیا برایت ثابت نشده باشد؛ نباید مرا به عنوان مهدی منتظر امام دوازدهم از آل بیت پاک ومطهر شناخته و تصدیق کنی. یعنی باید در عالم واقعیات ثابت شود که خداوند در بیان حق ذکر-قرآن- دانش بیشتری به من عطا نموده و عالمی نیست که از قرآن با من مجادله کند و من با برهان علمی حق و قانع کننده، بر او چیره نشوم به طوری که دیگر نتواند با من جدال کرده و کاملا تسلیم شود؛ اگر به قرآن عظیم ایمان داشته باشد....چون محمد رسول الله -صلّى الله عليه وآله وسلّم- در رؤیا به من فرمود کسی نیست که با قرآن با من مجادله کند و بر او غالب نشوم. یعنی عالمی نیست که با قرآن با من مجادله کند؛ مگر این که با برهان علمی بر اوغالب شوم و قضاوت و حُکم با میز گفتگویی است که بر اساس برهان علمی برای بیان حق ذکر بر سر آن گفتگو میشود. آیا کسی هست که پند گیرد و تصدیق کند من امام مهدی منتظر امام دوازدهم از آل بیت مطهرم؟
خداوند و رسولش نام آنان را به من نیاموختند؛ چون نام آنها برایم مهم نیست؛ بلکه حکمت در روشن شدن تعداد آنها بود تا بدانم من دوازدهمین امام از آل بیت مطهرم؛ واگردر حال حاضر زندگی میکردند؛ همگی کاری جز پیروی از من نداشتند و بالاتر از هر صاحب علمی؛ عالمی هست.
سوال ۹- من موحد و یکتا پرست خداوند عزوجل هستم و اشهد أن لا اله الا الله؛ آیا واجب است به تو ایمان بیاورم و چرا؟
جواب ۹- بله ایمان به امر و دعوت من واجب است و شرط شما بر ما این است که باید ببینید خداوند رؤیای مرا درعالم واقعیات به حق تصدیق کرده و از نظر علم بیان ذکر-قرآن- به حق مرا بر تمام علمای مسلمین برتری داده است تا پراکندگی شما را از بین برده و شکست شما را جبران کنم و در تمام مواردی که دچار اختلاف هستید؛ به حق میان شما حکم نمایم تا کلمه الله برترین باشد ( کلمة الله هی العلیا) و خداوند بعد آن نور خود را کامل گرداند ولو مجرمان از ظهور آن بیزار و ناخشنود باشند. و اگر برای کسی روشن شود خداوند به حق در نام ناصر محمد یمانی از کار و امرش خبر داده و او مردم را به سوی حق دعوت کرده و صراط مستقیم را نشان میدهد، ولی با وجود این از حق روگرداند؛ یعنی بعد از آگاه شدن؛ باز هم از حق روگرداند؛ حکم او با خداوند است و خدا اسرع الحاسبین...
سوال ۱۰- فرق تو با دیگر مهدیون چیست؟
جواب ۱۰- هرکس مردم را به سوی حق هدایت کرده وبا برهان، راه راست را به مردم نشان دهد؛ مهدی و هدایتگر مردم به راه راست است، فرقی ندارد از رسولان و انبیا باشد یا از خلفا. حتى مُحمد رسول الله -صلّى الله عليه وآله وسلّم- هم، مهدی و هدایتگر به سوی حق است چون با علم و برهان آمده از -حضرت-حق مردم را به سوی خدا هدایت مینمود و خداوند حق است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَإِنَّكَ لَتَهْدِي إِلَىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ} صدق الله العظيم [الشورى:٥٢].
همه کسانی که از ذریه آدم بودند و خداوند آنان را به عنوان ائمه و پیشوای مردم برگزید تا راه راست را به آنان نشان دهند؛ مهدی هستند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَجَعَلْنَا مِنْهُمْ أئمة يَهْدُونَ بِأَمْرِنَا لَمَّا صَبَرُوا وَكَانُوا بِآياتنَا يُوقِنُونَ} صدق الله العظيم [السجدة:٢٤].
و برای همین من دوازدهمین امام از اهل بیت مطهر؛ مهدی منتظر آخرین خلیفه خدا هستم وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
و برای همین من دوازدهمین امام از اهل بیت مطهر؛ مهدی منتظر آخرین خلیفه خدا هستم وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
أخوك الإمام المهديّ إلى الحقّ وإلى صراطٍ مُستقيمٍ الناصر لما جاء به مُحمد رسول الله رحمة للعالمين ناصر مُحمد اليماني.
اقتباس: اضغط للقراءة