- 2 -
الإمام ناصر محمد اليماني
6 - 2 - 1430 هـ
2 - 2 - 2009 مـ
۱۴-بهمن- ۱۳۸۷ه.ش.
10:29 مساءً
ــــــــــــــــــــــ
به تمام علمای بشریت ازجریانها و دستههای مختلف ..
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ.
و خداوند تعالی میفرماید:
{لَوْ أَنزَلْنَا هَذَا القرآن عَلَى جَبَلٍ لَّرَأَيْتَهُ خَاشِعاً مُّتَصَدِّعاً مِّنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَتِلْكَ الأَمْثَال نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ} صدق الله العظيم [الحشر:۲۱].
و خداوند تعالی میفرماید:
{اللَّهُ نَزَّلَ أَحْسَنَ الحَدِيثِ كِتَاباً مُّتَشَابِهاً مَّثَانِيَ تَقْشَعِرُّ مِنْهُ جُلُودُ الذِينَ يَخْشَوْنَ ربّهم ثمّ تَلِينُ جُلُودُهُمْ وَقُلُوبُهُمْ إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ ذَلِكَ هدًى اللَّهِ يَهْدِي بِهِ مَنْ يَشَاءُ وَمَن يُضْلِلْ اللَّهُ فَمَا له مِنْ هاد} صدق الله العظيم [الزمر:۲۳].
و خداوند تعالی میفرماید:
{إِنَّ هَـذَا القرآن يِهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ المُؤْمِنِينَ الذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالحَاتِ أَنَّ لهمْ أَجْراً كَبِيراً} صدق الله العظيم [الإسراء:۹].
و خداوند تعالی میفرماید:
{كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ اليْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آياتهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الألبَابِ} صدق الله العظيم [ص:۲۹]
و خداوند تعالی میفرماید:
{إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّـهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَإِذَا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آيَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِيمَانًا وَعَلَىٰ ربّهم يَتَوَكَّلُونَ ﴿٢﴾ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ ﴿٣﴾ أُولَـٰئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا ۚ لهمْ دَرَجَاتٌ عِندَ ربّهم وَمَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ ﴿٤﴾} صدق الله العظيم [الأنفال].
و خداوند تعالی میفرماید:
{وَإِذَا قُرِئَ القرآن فَاسْتَمِعُوا له وَأَنصِتُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ ﴿٢٠٤﴾} صدق الله العظيم [الأعراف].
و خداوند تعالی میفرماید:
{وَلَقَدْ يَسَّرْنَا القرآن لِلذِّكْرِ فَهَلْ مِن مُّدَّكِرٍ ﴿١٧﴾} صدق الله العظيم [القمر]
و خداوند تعالی میفرماید:
{وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَيْطَانٍ رَجِيمٍ ﴿۲۵﴾ فَأَيْنَ تَذْهَبُونَ ﴿۲۶﴾ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالمِينَ ﴿۲٧﴾ لِمَن شَاء مِنكُمْ أَن يَسْتَقِيمَ ﴿۲۸﴾ وَمَا تَشَاءونَ إِلَّا أَن يَشَاءَ اللَّهُ ربّ العالمين ﴿۲۹﴾} صدق الله العظيم [التكوير].
از مهدی منتظر از آل بیت پاک و مطهر ناصر محمد یمانی به تمام علمای بشر از جن و انس از جریانات و گروههای مختلف؛ من خدا را به شهادت میگیرم و شاهد بودن خداوند کافی است که از همه شما با عقاید و ادیان و فرهنگهای گوناگون برای حضور بر سر میز گفتگو دعوت به عمل میآورم و به شما به دور از هرگونه دروغ وعده میدهم به هیچ وجه بیانات شما را هرچقدر هم حاوی مطالب کفرآمیز و مخالف دعوت ما به سوی ذکر و قرآن عظیم باشند؛ حذف نخواهم کرد. شایسته شما نیست که قبل از ساکت کردن همه شما با آیات محکم قرآن عظیم؛ باور و تصدیق کنید من مهدی منتظر و یاری دهنده ذکری هستم که محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم آورده است. و از آن جایی که خداوند علم کتاب را به من عطا نموده؛ همه شما را با آیات محکم و متشابه آن به چالش میکشم؛ با من در هیج موردی مجادله نمیکنید مگر به اذن الله و به حق ، از آن چه پروردگارم به من آموخته،بهترین تفسیر را برای آن بیاورم؛ که پروردگارم علیم و حکیم است. به تمام اعضای مدیریت پایگاه به رهبری حسین بن عمر دستور میدهم حتی جواب ابلیس شیطان رجیم و انصارش را که مغضوب خداوندند و تمام گمراهان و مجوس و حزب طاغوت و مسلمانان و نصاری و یهودیان را حذف نکنند. هم چنین بر شما حرام میکنم که مانع ورود آنها به پایگاه شوید؛ هرچقدر هم به من ناسزا گفته و لعنتم کنند؛ آنها خودشان را لعنت میکنند.... هرچقدر هم نسبت به امامتان غیرت داشته باشید؛ به هیچ وجه اجازه ندارید از این فرمان من سرپیچی کنید؛ تا حجتی بر علیه ما نداشته باشند و به مردم نگویند ما مانع حضور آنها شدهایم چون از ساکت کردنشان ناتوانیم. هم چنین به تمام انصار دستور میدهیم ناسزا و فحاشی و لعن را با ناسزا و فحاشی و لعن جواب ندهند؛ بلکه بگویید : سلام علیکم ما با جاهلان کاری نداریم[اشاره به آیه کریمه سوره القصص: وَإِذَا سَمِعُوا اللَّغْوَ أَعْرَضُوا عَنْهُ وَقَالُوا لَنَا أَعْمَالُنَا وَلَكُمْ أَعْمَالُكُمْ سَلَامٌ عَلَيْكُمْ لَا نَبْتَغِي الْجَاهِلِينَ ﴿٥٥﴾] و خداوند به شما یاد داده که صبر برای شما بهتر است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَإِنْ عَاقَبْتُمْ فَعَاقِبُوا بِمِثْلِ مَا عُوقِبْتُمْ بِهِ وَلَئِنْ صَبَرْتُمْ لَهْوَ خَيْرٌ لِلصَّابِرِينَ} صدق الله العظيم [النحل:۱۲۶]
خداوند فرمان مقابله به مثل به شما نمیدهد؛ بلکه شما را بین انتخاب صبر ومقابله به مثل مختار گذاشته است و به شما خبر داده که صبر کردن برای شما بهتر است:
{وَلَئِنْ صَبَرْتُمْ لَهْوَ خَيْرٌ لِلصَّابِرِينَ} صدق الله العظيم [النحل:۱۲۶]،
ای انصار ؛همانا که حزب امام مهدی بندگان «الرحمن» هستند؛ کسانی که پروردگار در مورد آنها در آیات محکم کتابش میفرماید:
{وَعِبَادُ الرَّحْمَنِ الذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الأرض هَوْناً وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الجَاهِلُونَ قَالوا سَلَاماً ﴿۶۳﴾} صدق الله العظيم [الفرقان].
از امروز به بعد به هیچ وجه به اعضای مدیریت میز گفتگوی مهدی منتظر اجازه نمیدهم حتی یک بیان را حذف کنند؛ حال هرچقدر کفرآمیز یا غیراخلاقی باشد؛ مگر این که لینک پایگاهی را گذاشته باشند فرقی ندارد پایگاه مبتذل باشد یا چیز دیگر؛ در این صورت دستور میدهم آن را حذف کنید و نباید در میز گفتگویی که برای جن و انس منظور شده چنین چیزهایی وجود داشته باشد؛ مگر این که لینک پایگاهی علمی باشد در این صورت اشکالی ندارد. ولی به جز این موارد حق ندارید در مورد من به هیچ وجه تعصب داشته باشید؛ و اگر چنین کردید ازپایگاهم کناره گیری کرده و امامتان از نزد شما میرود. میدانم غیرت شما نسبت به امامتان به حق است ولی به یاد داشته باشید محب از محبوبش اطاعت میکند. پس از فرمان من اطاعت کنید و هیچ کسی را حذف نکنید مگر به دستور من. اگر دیدم کسی بیاناتی را میگذارد که ربطی به گفتگو ندارد و تنها باعث مشغول شدن حقجویان و خوانندگان بیانات میشود و خارج از موضوع گفتگو است؛ آن وقت در صفحهی خود پایگاه دستور-حذف آن را- میدهم؛ ولی اگر بیانی در مخالفت با من نوشته شد؛ به هیچ وجه آن را حذف نکنید؛ من با علم و برهانهای قاطع از قرآن عظیم برآنان مهیمن خواهم شد؛ اگر به آن ایمان داشته باشند.
هم چنین پنج نفر را برای کمک به رئیس به مدیریت سایت معین میکنم تا مراقب باشند از طرف شیاطین لینک و پیوند پایگاههای غیراخلاقی و تصاویر برهنه گذاشته نشود وبلافاصله عضویت آنها لغو گردد.
ای علمای امت؛ این که من شما را به حکمیت براساس قرآن عظیم دعوت میکنم به این معنا نیست که جز قرآن از چیز دیگری پیروی نمیکنم؛ حاشالله! اگر من برهان علمی را در قرآن پیدا نکنم؛ خواهید دید به سراغ سنت حق محمد رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم میروم. اما کسانی که برایشان از قرآن عظیم حجت میآورم و آنها با روایاتی از سنت نبوی که مخالف آیات محکم قرآن عظیم برایم دلیل میآورند؛ بدانید با سخنان شیطان رجیم و احادیثی که به دروغ توسط اولیای او جعل شدهاند؛ حجت میآورند و این احادیث را حتما برخلاف آیات محکم قرآن عظیم خواهید یافت.
ای علمای جن و انس؛ به حق برایتان فتوا میدهم که شما را به حکمیت قرآن دعوت میکنم چون این حجت خدا در برابر شما ومحمد رسول الله صلی الله علیه وآله و سلم است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَإِنَّهُ لَذِكْرٌ لَكَ وَلِقَوْمِكَ وَسَوْفَ تُسْألُونَ} صدق الله العظيم [الزخرف:۴۴].
چون این کتاب ازتحریف محفوظ است.تصدیق فرموده خداوند تعالى:
{إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا له لَحَافِظُونَ ﴿۹﴾} صدق الله العظيم [الحجر].
و برایتان برهانی آشکار از آیات محکم قرآن عظیم خواهم آورد که نشان میدهد قرآن حجت خدا برشماست باشد که تقوا پیشه کنید. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ له مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ ﴿١٢٤﴾ قَالَ ربّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَىٰ وَقَدْ كنت بَصِيرًا ﴿١٢٥﴾قَالَ كَذَٰلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا ۖ وَكَذَٰلِكَ الْيَوْمَ تُنسَىٰ ﴿١٢٦﴾} صدق الله العظيم [طه].
به حجت خداوند دربرابر کسی که از ذکر روگردان است بنگرید:
{قَال كَذَلِكَ أَتَتْكَ آياتنَا فَنَسِيتَهَا وَكَذَلِكَ اليَوْمَ تُنْسَى﴿١٢٦﴾} صدق الله العظيم [طه].
و میبینم که مفتریان میگویند:" ناصر محمد یمانی تو سنت را انکار میکنی درحالی که در سنت احادیثی درمورد مهدی آمده است" در پاسخ آنها به حق فتوا داده وبه خداوند عظیم سوگند خورده و میگویم: هرکس نسبت به سنت حق محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم کافر شود؛ مانند این است که نسبت به آیات محکم قرآن عظیم کافر شده باشد؛ خدا شما را بکشد با افتراهایی که میزنید! من نسبت به حدیثی که برخلاف آیات محکم قرآن عظیم باشد،کافرم چون میدانم آن حدیث ازخدا نیست؛ بلکه از شیطان رجیم است که از زبان اولیایش به دروغ به محمد رسول الله صلی الله و علیه و آله و سلم نسبت داده شده است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُواْ مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَآئِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الذِي تَقُولُ} صدق الله العظيم [النساء:۸۱].
چقدر پشت سرهم و یکی بعد از دیگری فتوا دادیم که سنت نبوی حق مانند قرآن عظیم از نزد خدا آمده است؛ ولی پروردگار به حق به شما خبر داده که احادیث نبوی که در سنت آمدهآند از تحریف محفوظ نیستند و به شما آموخته که آیات محکم قرآن را مرجع قرار دهید. اگر این حدیث نبوی غیر از آن چیزی باشد که محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم فرموده است؛ حتما متوجه میشوید با آیات محکم قرآن عظیم اختلاف زیادی دارد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ ۖ وَاللَّهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ ۖ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ وَكِيلًا ﴿٨١﴾ أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ ۚ وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللَّهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اخْتِلَافًا كَثِيرًا ﴿٨٢﴾ وَإِذَا جَاءَهُمْ أَمْرٌ مِّنَ الْأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذَاعُوا بِهِ ۖ وَلَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَإِلَىٰ أُولِي الْأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنبِطُونَهُ مِنْهُمْ ۗ وَلَوْلَا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ لَاتَّبَعْتُمُ الشَّيْطَانَ إِلَّا قَلِيلًا ﴿٨٣﴾} صدق الله العظيم [النساء].
و در این آیات خداوند فتواهایی اساسی درباره دین حنیف اسلام میدهد باشد که تقوا کنید. پس این آیات را برایتان توضیح میدهیم؛ آیات ۸۰ و ۸۱ و ۸۲:
۱. خداوند به شما فرمان میدهد از رسولش اطاعت کنید و هرچه رسول الله فرمان دادند پذیرفته و هرچه که نهی کردند؛ تمامش کنید. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{مَّنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطَاعَ اللّهَ وَمَن تَوَلَّى فَمَا أَرْسَلْنَاكَ عَلَيْهِمْ حَفِيظاً (۸۰)} صدق الله العظيم.
۲. خداوند به شما فتوا میدهد سنت از تحریف محفوظ نیست؛ تحریفاتی که از طرف اولیای طاغوت و منافقینی انجام میشود که درظاهر خود را مطیع خداوند و رسول او نشان میدهند تا بتوانند از راویان حدیث گردند و وقتی –از حضور رسول الله- خارج میشدند مطالبی غیر از آن چه که ایشان علیه الصلاة و السلام گفته بودند را نوشته و پنهان میکردند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{ وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِندِكَ بَيَّتَ طَائِفَةٌ مِّنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ ۖ وَاللَّهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ ۖ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ وَكِيلًا ﴿٨١﴾} صدق الله العظيم
۳. سپس خداوند به شما امر مینماید بر اساس آیات محکم کتاب حکمیت و تدبر کنید؛ اگر دیدید حدیثی با آیات محکم و ام الکتاب تفاوت زیادی دارد؛ بدانید آن حدیث نبوی از نزد خدا و رسولش نیست. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ ۚ وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللَّهِ لَوَجَدُوا فِيهِ اخْتِلَافًا كَثِيرًا ﴿٨٢﴾} صدق الله العظيم.
۴. وخداوند به شما خبر میدهد اگر{أمر مِّنَ الْأَمْنِ} باشد این از جانب خدا و رسولش است( مترجم:چون هرکس از خدا ورسولش اطاعت کند در حیات دنیا و آخرت در امان است) و اگر{أَوِ الْخَوْفِ} این یعنی از نزد خدا ورسولش نیست؛ از طاغوت است و کسی که از آن اطاعت کند در دنیا و آخرت در امان نیست؛ و علمای حدیث برسر آن دچار اختلاف و کشمکش شده گروهی می گویند این حدیث درست است و گروهی دیگر آن را رد میکنند در مورد آن حدیث میانشان اختلاف ایجاد میشود. در اینجا خداوند به شما فرمان میدهد آن را نزد رسول خدا- اگر هنوز در میانتان باشد- ببرید و از او بپرسید آیا شما این حدیث را گفتهاید؟ و اگر بعد از این که خداوند ایشان را از این دنیا برد؛ و در بین شما نبود؛ خداوند فرمان میدهد حدیث را نزد اولی الامر ببرید؛ کسانی که راسخان در علم هستند و خداوند به شما فرمان داده بعد از خدا و رسولش از آنان اطاعت کنید:
{لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنبِطُونَهُ مِنْهُمْ}