- 1 -
[ لمتابعة رابط المشاركـــــــــة الأصلية للبيـــــــــــان ]
الإمام ناصر محمد اليماني
01 - 05 - 1434 هـ
13 - 03 - 2013 مـ
الإمام ناصر محمد اليماني
01 - 05 - 1434 هـ
13 - 03 - 2013 مـ
05:25 صـباحاً
ــــــــــــــــــــ
امام مهدی ناصر محمد یمانی در آتش بودن پدر محمد رسول الله صلّى الله عليه وآله وسلّم را رد میکند.
واز محکمات ذکر میان خطبای منابر که دچار اختلاف شدهاند؛ حکم میکنیم
و سپس میگوییم: بسم الله الرحمن الرحيم، ای جماعت مسلمین! همانا که خداوند امام مهدی را برمیانگیزد تا بین کسانی که در دین دچار اختلاف شدهاند به حق حکم نموده و صفوف آنان را بعد از تفرقه مسلمانان به گروهها و احزابی که هریک به داشته خود خرسندند؛ به یک صف واحد مبدل کند. من یک نصیحت به شما میکنم؛ دوتا دوتا یا به تنهایی براى خدا قیام کنید. سپس در بیانات ناصر محمد یمانی درمورد قرآن عظیم بیندیشید؛ قرآن مرجعی است که ناصر محمد یمانی بر آن تکیه داشته و اساس دعوت خود برای غربال کردن سنت نبوی و غربال کردن تورات و انجیل را بر آن بنا نهاده است. آیا مرجعیت ناصر محمد یمانی با خواب و رؤیاست و کار او محاجه مردم با خواب است و بس؟ یا مرجعیت ناصر محمد یمانی قسم خوردن به نام خداوند بزرگ است و همین کافی است؟ یا مرجعیت ناصر محمد یمانی از اوهامی است که از خود میآورد و به بس؟ یا مرجع ناصر محمد یمانی آیات محکم و بینه خداوند و آیات ام الکتاب است که حجت خدا دربرابر علمای مسلمین و امتشان و تمام مردم است؛ قرآنی که از خلال آن میتوانیم با سهولت تمام برای همه علمای امت و عامه مسلمانان روشن کنیم کدام حدیث نبوی حقّ و کدام یک باطل است و از نزد خداوند و رسولش نیامده است؟
همان طور که در بیان روز گذشته برایتان مثالی آوردیم و عقیده کسانی که باور دارند عبدالله بن عبد المطلب و همسرش آمنه دختر وهب در آتش هستند را درهم کوبیدیم. بعد آنها احادیثی را میآورند که به دروغ به خدا و رسولش نسبت داده شده تا ثابت کنند پدر محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم در آتش است. بیانی که دیروز نوشته بودم را برای بار سوم برایتان میگذارم تا شاید تدبر کنید و به بیان رد عذاب آتش برای پدر محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم اعتماد کنید و با این بیان برای مسلمانان مثال بیاورید که چگونه میتوان احادیث دروغ را کشف کرد.
الإمام ناصر محمد اليماني
26 - 04 - 1434 هـ
08 - 03 - 2013 مـ
الإمام ناصر محمد اليماني
26 - 04 - 1434 هـ
08 - 03 - 2013 مـ
04:17 صـــباحاً
ــــــــــــــــــــ
به روش درست و حق کشف احادیث دروغی که نه از خدا هستند و نه از رسولش بنگرید ..
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على كافة أنبياء الله ورسله من أوّلهم إلى خاتمهم محمد رسول الله، يا أيّها الذين آمنوا صلّوا عليه وعليهم جميعاً وآلهم الطيبين وسلّموا تسليماً، أمّا بعد..
عزیزان من! اگر بدانید کشف احادیث دروغ مثل این دو حدیثی که با تزویر و به دروغ به نبیّ نسبت داده شدهاند، چقدر آسان است.
وفي صحيح مسلم عن النبي صلى الله عليه وسلم قال: استأذنت ربي أن أستغفر لأمي، فلم يأذن لي، واستأذنته أن أزور قبرها، فأذن لي. وفيه أيضاً عن أنس أن رجلاً قال: يا رسول الله، أين أبي؟ قال: في النار، فلما قضى دعاه، فقال: إن أبي وأباك في النار
در صحیح؛ مسلم از نبیّ صلی الله علیه و سلم نقل میکند: از پروردگارم خواستم اجازه دهد برای مادرم استغفار کنم. اجازه نداد و از او اجازه خواستم به زیارت قبرش بروم؛ اذن داده شد. همچنین از انس نقل شده مردی گفت: یا رسول الله پدرم کجاست؟ فرمود: در آتش؛ و وقتی دعایش تمام شد فرمود: همانا که پدر من و پدر تو در آتش هستند
در صحیح؛ مسلم از نبیّ صلی الله علیه و سلم نقل میکند: از پروردگارم خواستم اجازه دهد برای مادرم استغفار کنم. اجازه نداد و از او اجازه خواستم به زیارت قبرش بروم؛ اذن داده شد. همچنین از انس نقل شده مردی گفت: یا رسول الله پدرم کجاست؟ فرمود: در آتش؛ و وقتی دعایش تمام شد فرمود: همانا که پدر من و پدر تو در آتش هستند
بیایید تا این دو حدیث را به آیات محکم کتاب خدا قرآن عظیم عرضه کنیم؛ اگرآیات محکمی پیدا کردیم که برای علمای امت و عامه مسلمانان بینه هستند و مخالف این دو حدیث؛ درمییابیم این دو حدیث به دروغ به نبیّ نسبت داده شدهاند. بیایید تا این امر را انجام دهیم:
قدم اولی که برای جستجو در قرآن عظیم باید برداریم کدام است؟ قدم اول این است؛ اولا باید در قرآن جستجو کنیم و ببینیم آیا برای عبدالله بن عبدالمطلب و آمنه دختر وهب وامتشان رسولی فرستاده شده است؟ و شما میدانید آنها والدین محمد رسول الله صلی الله علیه وعليهم وأسلّمُ تسليماً هستند. جواب را در آیات محکم کتاب و این فرموده خداوند تعالی پیدا میکنید:
{يس ﴿1﴾ وَالْقُرْآنِ الْحَكِيمِ ﴿2﴾ إِنَّكَ لَمِنَ الْمُرْسَلِينَ ﴿3﴾ عَلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ ﴿4﴾ تَنزِيلَ الْعَزِيزِ الرَّحِيمِ ﴿5﴾ لِتُنذِرَ قَوْمًا مَّا أُنذِرَ آبَاؤُهُمْ فَهُمْ غَافِلُونَ ﴿6﴾} صدق الله العظيم [يس].
{یس. (۱) سوگند به قرآن حکیم. (۲) که تو قطعاً از رسولان (خداوند) هستی، (۳) بر راهی راست (قرار داری)؛ (۴) این قرآنی است که از سوی خداوند عزیز و رحیم نازل شده است (۵) تا قومی را بیم دهی که پدرانشان انذار نشدند، از این رو آنان غافلند! (۶)}
این یعنی خداوند رسولی برای آنان نفرستاده بود تا به آنها انذار دهد که تنها خداوند یگانه را بدون گرفتن شریک عبادت کنند. سؤالی که مطرح میشود این است که آیا این پدرانی که قبل از برانگیخته شدن محمد رسول الله از دنیا رفتهاند؛ خداوند آنها را عذاب کرده و و وارد آتش میکند؛ با این که خداوند رسولی برای آنان نفرستاده است؟ جواب را مستقیماً به پروردگار واگذار میکنیم که در آیات محکم کتابش میفرماید:
{وَمَا كُنَّا مُعَذِّبِينَ حَتَّى نَبْعَثَ رَسُولًا} صدق الله العظيم [الإسراء:۱۵].
{و ما هرگز (قومی را) مجازات نخواهیم کرد، مگر آنکه پیامبری مبعوث کرده باشیم}
لذا باطل بودن این عقیده برای مسلمانان روشن میشود. این که باور داشته باشید پدر محمد رسول الله و مادرش که او را به دنیا آورده است؛ وارد آتش میشوند اعتقادی غلط و ظلمی بزرگ است؛ بلکه برایتان روشن شد آنها از عذاب شوندگان نیستند. از خدا بترسید و از من اطاعت کنید و به دعوت به حکمیت بر اساس کتاب خدا پاسخ دهید تا در موارد اختلاف درمیان شما حکم کنیم؛ و بعد از ان از قضاوتی که میان شما شده نزد خود حرجی احساس نکنید و تسلیم مطلق حکم خداوند گردید.
وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
أخوكم؛ الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.
آنچه که در ادامه میآید، برای"وسیم العابد" وامثال اوست؛ کسانی که عقلشان در برابر دعوت امام مهدی ناصر محمد سرفرود آورده و قلبشان درباره برهان علمی قاطع او مطمئن شده است ولی هنوز از ترس این که ناصر محمد یمانی مهدی منتظر نباشد، تردید دارند بیعت کنند.
جناب "وسیم العابد" سلام علیکم و رحمة الله و برکاته؛ اگر تو رضوان خداوندرا به عنوان هدف نهاییات عبادت میکنی؛ پس به تو میگویم خداوند به همین دلیل شما را خلق کرده است، پس از من پیروی کن تا تو را به راه درست هدایت کنم. عزیز من خداوند تعالی میفرماید:
{قُلْ مَن يَرْزُقُكُم مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ أَمَّن يَمْلِكُ السَّمْعَ وَالْأَبْصَارَ وَمَن يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَيُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ وَمَن يُدَبِّرُ الْأَمْرَ فَسَيَقُولُونَ اللَّـهُ فَقُلْ أَفَلَا تَتَّقُونَ ﴿٣١﴾ فَذَٰلِكُمُ اللَّـهُ رَبُّكُمُ الْحَقُّ فَمَاذَا بَعْدَ الْحَقِّ إِلَّا الضَّلَالُ فَأَنَّىٰ تُصْرَفُونَ ﴿٣٢﴾} صدق الله العظيم [يونس].
{بگو: «چه کسی شما را از آسمان و زمین روزی میدهد؟ یا چه کسی مالک گوش و چشمهاست؟ و چه کسی زنده را از مرده، و مرده را از زنده بیرون میآورد؟ و چه کسی امور (جهان) را تدبیر میکند؟» میگویند: «خدا»، بگو: «پس چرا تقوا پیشه نمیکنید (و از خدا نمیترسید)؟! (۳۱) آن است خداوند، پروردگار حقّ شما؛ با این حال، بعد از حق، چه چیزی جز گمراهی وجود دارد؟! پس چرا روی گردان میشوید؟! (۳۲)}
و تو ای "وسیم العابد" در دعوت امام ناصر محمد یمانی تفکر کردی و به یقین دریافتی او مردم را به سوی حقّ دعوت و به راه راست هدایت میکند. من صد در صد در برابر تو حجت آوردم چون این عقل تو است که به حقّ حکم کرده دعوت امام ناصر محمد یمانی صد در صد عاری از شرک به خداوند است. حال بعد از پیدا کردن حقّ منتظر چه هستی! یا مگر گمان میکنی ناصر محمد یمانی اساس دعوت خود را تغییر میدهد؟ به پروردگارم قسم اگر یک تریلیون سال تو و من عمر کنیم؛ اساس دعوت امام ناصر محمد یمانی کوچکترین تغییری نخواهد کرد. " وسیم العابد" توامثال تو منتظر چه هستید؛ کسی که فتوا میدهم عقلش در برابر دعوت امام ناصر محمد یمانی خاضع شده است و به برهان علمی او ایمان دارد؟ پس چرا از حقّ پیروی نمیکنی؛ مگر بعد از حق جز گمراهی چیز دیگری هم هست؟
شاید "وسیم العابد" بخواهد بگوید:" ناصر محمد؛ با این که عقل من به دعوت تو اطمینان دارد و بر برهان علمی تو یقین کرده، اما میترسم از تو پیروی کنم و تو امام مهدی منتظری که بشریت در انتظار اوست تا مردم را از تاریکی و ظلمات به نور ببرد، نباشی." ناصر محمد یمانی در پاسخت میگوید: آیا بیان حقّ قرآن را از خود این قرآن و کلام پروردگار عالمیان را برایتان نیاوردم؟ در این صورت با بیانات پروردگارتان دربرابرتان به حقّ حجت اقامه کردهام. و اما در مورد فتوایم که من مهدی منتظرم؛ اگر نباشم این من هستم که مورد بازخواست خداوند قرار میگیرم که چرا ادعا کردم مهدی منتظرم اگر او نباشم. اگر دروغ بگویم؛ گردن خودم است ولی خداوند شما را بر اساس ادله روشنی که از نزد پروردگارتان آمده؛ مورد محاسبه قرار خواهد داد و کسانی را که من برایشان از آیات خدا حجت حقّ آوردم و از دعوت کنندهای که مردم را با بصیریتی که از نزد پروردگار آمده به سوی خداوند میخواند، پیروی نکنند؛ عذاب خواهد کرد. در کتاب تدبر کنید تا بدانید حجت خدا در برابر شما- که روگرداندن از حجت او باعث میشود روگردانان در آتش عذاب شوند- چیست ؟ خداوند تعالی میفرماید:
{ تَلْفَحُ وُجُوهَهُمُ النَّارُ وَهُمْ فِيهَا كَالِحُونَ ﴿١٠٤﴾ أَلَمْ تَكُنْ آيَاتِي تُتْلَىٰ عَلَيْكُمْ فَكُنتُم بِهَا تُكَذِّبُونَ ﴿١٠٥﴾ قَالُوا رَبَّنَا غَلَبَتْ عَلَيْنَا شِقْوَتُنَا وَكُنَّا قَوْمًا ضَالِّينَ ﴿١٠٦﴾ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْهَا فَإِنْ عُدْنَا فَإِنَّا ظَالِمُونَ ﴿١٠٧﴾ قَالَ اخْسَئُوا فِيهَا وَلَا تُكَلِّمُونِ ﴿١٠٨﴾} صدق الله العظيم [المؤمنون].
{شعلههای سوزان آتش همچون شمشیر به صورتهایشان نواخته میشود؛ و در دوزخ چهرهای عبوس دارند. (۱۰۴)آیا آیات من بر شما خوانده نمیشد، پس آن را تکذیب میکردید؟! (۱۰۵) میگویند: «پروردگارا! بدبختی ما بر ما چیره شد، و ما قوم گمراهی بودیم! (۱۰۶) پروردگارا! ما را از این (دوزخ) بیرون آر، اگر بار دیگر تکرار کردیم قطعاً ستمگریم (و مستحق عذاب)!» (۱۰۷) میگوید: «دور شوید در دوزخ، و با من سخن مگویید! (۱۰۸)}
کاش خداوند حکمت -و درایت- مؤمن آل فرعون را به شما عطا فرماید. او برای مردم وعظ کرده و نصیحت میکرد نبیّ خدا موسی علیه الصلاة و السلام را تصدیق و از او پیروی کنند؛ بدون توجه به این که او نبیّ و فرستاده خداست یا نه؟ مهم این است که او از نزد پروردگارشان برایشان دلیل و برهان آورده است؛ دلایلی که عقل آنها را پذیرفته و در نزد خود قانع شدهاند که اگر از راستگویان باشد این حجت پروردگار بر آنها خواهد بود. ولی اگر دروغگو بوده و از انبیا نباشد؛ گناهش بر گردن خود اوست و خداوند به خاطر ادعای نبوت تنها از او بازخواست خواهد کرد و برای همین مؤمن آل فرعون؛ فرعون و قومش موعظه کرد و گفت:
{أَتَقْتُلُونَ رَجُلًا أَن يَقُولَ رَبِّيَ اللَّـهُ وَقَدْ جَاءَكُم بِالْبَيِّنَاتِ مِن رَّبِّكُمْ وَإِن يَكُ كَاذِبًا فَعَلَيْهِ كَذِبُهُ وَإِن يَكُ صَادِقًا يُصِبْكُم بَعْضُ الَّذِي يَعِدُكُمْ} صدق الله العظيم [غافر:۲۸]،
{«آیا میخواهید مردی را بکشید بخاطر اینکه میگوید: پروردگار من «اللّه» است، در حالی که دلایل روشنی از سوی پروردگارتان برای شما آورده است؟! اگر دروغگو باشد، دروغش با خودش است؛ و اگر راستگو باشد، بعضی از عذابهایی را که وعده میدهد به شما خواهد رسید}
و در مورد امام مهدی ناصر محمد یمانی هم همین طور است:
{وَإِن يَكُ كَاذِبًا فَعَلَيْهِ كَذِبُهُ}
{اگر دروغگو باشد، با خودش است}..
"وسیم العابد" از شاکران باش و نعیم رضوان پروردگارت را عبادت کن و رضوان خدا را غایت خود قرار ده و پروردگارت را ستایش و حمد کن که مقدر کرده در امتی زندگی کنی که امام مهدی در میانشان برانگیخته میشود.خداوندا از تو میخواهم برانگیخته شدن امام مهدی برای وسیم العابد حسرت نشود عزیز من. شهادت میدهم تو از خردمندانی ولی شیطان هنوز بر سر راه تو کمین میکند تا تو را از پیروی از راه راست بازدارد و به تو میگوید آیا از ناصر محمد یمانی پیروی میکنی؟ اگر مهدی منتظر نباشد چه؟ و سپس تو را میترساند." وسیم" به خدا پناه ببر و به ریسمان الهی قرآن عظیم درآویز و از مسیر قومی که اعتقاد دارند پدر محمد رسول الله- صلی الله علیه و آله و سلم- در آتش است پیروی مکن؛ اگر از آنان سؤال کنی در جوابت میگویند: " همانا که این تصدیق حدیث محمد رسول الله- صلی الله علیه و آله و سلم- است که فتوا داده که والدینش یعنی عبدالله بن عبدالمطلب و آمنه بنت وهب در آتش هستند و اساس این عقیده ما در مورد والدین رسول الله باطل نیست بلکه بر اساس احادیث حقّی بنا شده که از نبیّ درصحیح البخاری و مسلم آمده است". پس امام مهدی در پاسخ آنان میگوید: حتی اگر حدیث برخلاف فتوای خداوند در آیات محکم قرآن عظیم باشد! کدام درستتر هستند کتاب خدا قرآن عظیم یا کتاب البخاری و مسلم؛ آیا فکر نمیکنید؟
چقدر از کار مردی که از خردمندان است خوشم میآید؛ او با عقلش فتوای بسیاری از علما در مورد سرنوشت والدین محمد رسول الله- صلی الله علیه و آله و سلم- را رد میکند و نمیپذیرد جایگاه آنان در آتش است ولی از آیات محکم قرآن عظیم دلیلی برای این ندارد. خداوند علم کتاب را به او عطا نکرده تا در برابر آنها حجت بیاورد؛ بلکه عقلش این را نمیپذیرد. اما امام مهدی دهان تشکیک کنندگان را میبندد و با بیان حق قرآن عظیم خاموششان میکند و با برهان علمی از قرآن بر آنها مهیمن میگردد. از "المنصف" عزیز یا طارق البربری یا هر یک از عزیزانم میخواهم این ویدیو یوتیوب را بگذارد تا بببینیم فتوای علما در مورد سرنوشت والدین محمد رسول الله- صلی الله علیه و آله و سلم- چیست. برهان آنها احادیث دروغی است که از خدا و رسولش نیستند؛ ولی آنها نمیدانند. به فتوای آنها و فتوای این مرد که از عقلش استفاده کرده و حاضر به پیروی کورکورانه نیست بنگیرد. از خدا میخواهم از انصار مهدی منتظر در دوران گفتگو قبل از ظهور گردد و شهادت میدهم او از خردمندان است؛ این امر را به اطلاع این مرد که در این ویدیو در یوتیوب با علما محاجه میکند برسانید و این ویدیو را در همین بیانم قرار دهید.
برادرتان امام ناصر محمد یمانی
اقتباس: اضغط للقراءة