- 1 -
الإمام ناصر محمد اليماني
24 - 11 - 1431 هـ
31 - 10 - 2010 مـ
۹ - آبان - ۱۳۸۹ه.ش
04:39 مساءً
( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
[ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيان ]
https://mahdialumma.xyz/showthread.php?p=9429
24 - 11 - 1431 هـ
31 - 10 - 2010 مـ
۹ - آبان - ۱۳۸۹ه.ش
04:39 مساءً
( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
[ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيان ]
https://mahdialumma.xyz/showthread.php?p=9429
سلام وخیرمقدم به اواب تواب از نواب گرامی ما ..
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على النبي الأميّ الأمين وآل بيته الطاهرين والتابعين للحقّ إلى يوم الدين..
حبيبي في الله الأوّاب، سلامُ الله عليكم ورحمته وبركاته وعلى جميع الأنصار السلام علينا وعلى عباد الله الصالحين، وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
واما درمورد حجتان؛ خداوند مقرر فرموده افراد توانمند و مقتدرکه قادر به در پیش گرفتن سفر حج هستند تنها یک بار حج انجام دهند و سپس به دیگر برادرانشان که هنوز حج انجام ندادهاند فرصت به جا آوردن آن را بدهند.و در مورد مزاحمتی که بوسیدن حجرالأسود برای دیگر زایران ایجاد میکند؛ این بوسیدن بدعت است و خداوند برای آن برهانی نازل نفرموده است! بلکه خانه خدا-کعبه بوسیده میشود؛ هرجای آن که باشد فرقی ندارد و بوسیدن منحصر به حجر الأسود نیست؛ پس از جاهلان نباشید.حج را همان طوری که برادران مسلمانت انجام میدهند به جای آور؛ نکوهشی برتو نیست؛ فرمان خدا همواره روی حساب و برنامهی دقیقی است که در زمان مقدرجاری میگردد.به زودی به اذن خداوند بیانی در مورد حج برایتان گذاشته و تفاصیل بیشتری در اختیارتان قرار خواهیم داد. از میان ارکان دین؛ اشتباهات در حج و روزه از همه کمتراست الحمدالله.... ما به شدت به دنبال وحدت صفوف مسلمین هستیم و خداوند امام مهدی را برنیانگیخته تا تفرقه بیشتری میان شما به وجود آورد. ایا نمیدانید امام مهدی وقتی نماز مغرب را به صورت جماعت بجا میاورد؛ همراه دیگر نمازگزاران سه رکعت نماز میخواند؛ با این که میدانم نماز واجب مغرب دو رکعت است؟ ولی وقتی تنها نماز میخوانم؛ چه درسفر و چه در شهر خودم؛ دو رکعت به جا میآورم؛ مگر در نماز جماعت که از صفوف مسلمین خارج نمیشوم ولو این که حق با من باشد.بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على النبي الأميّ الأمين وآل بيته الطاهرين والتابعين للحقّ إلى يوم الدين..
حبيبي في الله الأوّاب، سلامُ الله عليكم ورحمته وبركاته وعلى جميع الأنصار السلام علينا وعلى عباد الله الصالحين، وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
مراقب وحدت صفوفتان باشید که این امر نزد خداوند بسیار عظیم و بزرگ است و وحدت صفوف مهمتراز مسایلی است که بر سر آن اختلاف دارید ولی به دین ضرری نمیرسانند؛ بلکه آن چه که به شما و دینتان ضرر میرساند اختلاف وتفرقه و چند دستگی شماست و هرحزب هم به داشتههای خود خشنود است؛ و نتیجه حال و روز فعلی شماست و شوکت و اقتدارتان از بین رفته است.
ای مسلمانان عزیزم؛ از خدا بترسید وبشتابید تا پراکندگی خود را به اتحاد و یکی کردن صفوف بدل نمایید؛ آیا نمیبینید دشمنانتان کمرهمت بستهاتد تا با شما و دینتان بجنگند؟ از خدا بترسید ؛ خدا نماز و حج و تمام عباداتی که برای پروردگارتان انجام می دهید بپذیرد که خداوند غفور و شکور است؛ مهمترین امر دوری و پرهیز از گناهان بزرگی است که از آنها نهی شدهاید. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
{إِن تَجْتَنِبُواْ كَبَآئِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَنُدْخِلْكُم مُّدْخَلاً كَرِيماً(۳۱)} صدق الله العظيم [النساء].
خداوند تعالى میفرماید:
{الَّذِينَ يَجْتَنِبُونَ كَبَائِرَ الْإِثْمِ وَالْفَوَاحِشَ إِلَّا اللَّمَمَ إِنَّ رَبَّكَ وَاسِعُ الْمَغْفِرَةِ} صدق الله العظيم [النجم:۳۲].
ای بندگان خدا؛ از خدا پروا کنید؛ چرا من از شما دعوت میکنم تا صفوفتان را متحد کرده و پراکندگیتان را به اجتماع و وحدت بدل کنیم؟ چون میتوانم در موارد اختلاف میان شما حکمیت کنم و تعدد مذهبی در دینتان را که باعث چند دستگی و تقسیم شما به احزاب مختلف شده ریشه کن سازم؛ هریک از گروههای شما به داشتههای خود خرسندند و برای همین هم عزت و اقتدارتان از بین رفته و حال و روزتان چنین شده که میبینید! ای علمای امت تا کی میخواهید روبرگردانید؟ به دعوت به حکمیت براساس کتاب خدا قرآن عظیم پاسخ دهید تا هیچ چیز از آن چه که خدا به من آموخته را از شما مخفی نکنم چرا که تلاش من جلوگیری از ایجاد فرقهای جدید درمیان فرقههای شماست؛ و می خواهم صفوفتان را یکی کرده و پراکندگی شما را رفع کنم و تمام عزت از آن خداست؛ پس همگی بندگان خدا و برادر هم باشید که من ناصح امین شما هستم....
خداوند تعالى میفرماید:
{الَّذِينَ يَجْتَنِبُونَ كَبَائِرَ الْإِثْمِ وَالْفَوَاحِشَ إِلَّا اللَّمَمَ إِنَّ رَبَّكَ وَاسِعُ الْمَغْفِرَةِ} صدق الله العظيم [النجم:۳۲].
ای بندگان خدا؛ از خدا پروا کنید؛ چرا من از شما دعوت میکنم تا صفوفتان را متحد کرده و پراکندگیتان را به اجتماع و وحدت بدل کنیم؟ چون میتوانم در موارد اختلاف میان شما حکمیت کنم و تعدد مذهبی در دینتان را که باعث چند دستگی و تقسیم شما به احزاب مختلف شده ریشه کن سازم؛ هریک از گروههای شما به داشتههای خود خرسندند و برای همین هم عزت و اقتدارتان از بین رفته و حال و روزتان چنین شده که میبینید! ای علمای امت تا کی میخواهید روبرگردانید؟ به دعوت به حکمیت براساس کتاب خدا قرآن عظیم پاسخ دهید تا هیچ چیز از آن چه که خدا به من آموخته را از شما مخفی نکنم چرا که تلاش من جلوگیری از ایجاد فرقهای جدید درمیان فرقههای شماست؛ و می خواهم صفوفتان را یکی کرده و پراکندگی شما را رفع کنم و تمام عزت از آن خداست؛ پس همگی بندگان خدا و برادر هم باشید که من ناصح امین شما هستم....
وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
أخوكم الإمام المهدي؛ ناصر محمد اليماني.
ــــــــــــــــ
اقتباس: اضغط للقراءة
أخوكم الإمام المهدي؛ ناصر محمد اليماني.
ــــــــــــــــ
اقتباس: اضغط للقراءة