بسم الله الواحدُ القهار انذار کننده معذور است و با بیانی به رنگ زرد، بهحق درمورد باد «زرد» [الریح المصفرّ] برایتان توضیح بیشتر میدهیم، بادی که اگر شدیدتر شود، نابودکننده است..
خداوند تعالى میفرماید:
{وَلَئِنْ أَرْسَلْنَا رِيحًا فَرَأَوْهُ مُصْفَرًّا لَّظَلُّوا مِن بَعْدِهِ يَكْفُرُونَ ﴿٥١﴾ فَإِنَّكَ لَا تُسْمِعُ الْمَوْتَىٰ وَلَا تُسْمِعُ الصُّمَّ الدُّعَاءَ إِذَا وَلَّوْا مُدْبِرِينَ ﴿٥٢﴾ وَمَا أَنتَ بِهَادِ الْعُمْيِ عَن ضَلَالَتِهِمْ ۖ إِن تُسْمِعُ إِلَّا مَن يُؤْمِنُ بِآيَاتِنَا فَهُم مُّسْلِمُونَ ﴿٥٣﴾} [الروم].
و خداوند تعالى میفرماید:
{فَإِنْ أَعْرَضُوا فَقُلْ أَنذَرْتُكُمْ صَاعِقَةً مِّثْلَ صَاعِقَةِ عَادٍ وَثَمُودَ ﴿١٣﴾} صدق الله العظيم [فصلت].
باد الصرصر و زردِ صفراوی رنگ با حجم انبوهی از خاک صحرا میوزد، ولی متأسفانه مسلمانان و کافران متذکر نشده و از آن پند نمیگیرند و بعد از آن کفر پیشه میکنند؛ گویا که هیچ اتفاقی رخ نداده است! آیا میخواهید خداوند آن را شدیدتر و شدیدتر کند تا نشانهای برای تصدیق مهدی منتظر باشد؟ تندبادی که مردم را همچون تنههای نخل ریشهکن شده، از جا برمیکند [اشاره به آیه کریمه سوره: القمر: تَنْزِعُ النَّاسَ كَأَنَّهُمْ أَعْجَازُ نَخْلٍ مُنْقَعِرٍ ﴿٢٠﴾]و وقتی سرعت آن به حد تند باد عقیم و منهدم کننده برسد؛ مردم را از جا کنده و هلاک میکند و[ فتعصفُ بهم عصفاً ] به دنبال آن اگر خدا بخواهد، بلایی ناگهانی [صاعقه] مانند صاعقه قوم ثمود فرود میآید.
پروردگارا، عذاب سیارک عذاب [مقصود شهاب سنگی است که قبل از رسیدن کوکب عذاب نیبیرو بر زمین فرود میآید] را نصیب کافران گردان، کسانی که آنها را بیش از مسلمانان شایسته عذابت میدانی؛ برحمتک یا ارحم الراحمین. خداوندا تو میدانی کدام یک از کافران بیش از همه در برابر خداوند الرحمن عصیانگرند و میخواهند نور خدا را خاموش سازند و بعد از آنکه حق برایشان روشن شد؛ چهرههاشان درهم و زشت شده چون از حق بیزارند و برای همین هم چهرهشان درهم رفته و زشت میشود. خدایا آنها برای عذاب شدن با سیارک عذاب اولیترند؛ آنها برای گرفتار شدن به عذاب کوکب بزرگ عذاب [سقر] سزاوارترند؛ چه در دنیا و چه در آخرت... شیاطین بشر بدترین موجودات و از سرسختترین دشمنان خدا و رسولش و مهدی منتظر ناصر محمد یمانی و انصارش [بهترین موجودات]هستند...پروردگارا به حق لا اله الا انت و به حق رحمتی که بر خود فرض نمودی و به حق بزرگی نعیم رضوانت بر بندگانت؛ امت وسط را از شرّ سیارک عذاب و کوکب بزرگ عذاب نجات ده؛ که تو بر هر کاری قادر و توانا وسزاواری....و هر مصیبتی که در کتاب آمده باشد را به خواست خود میتوانی محو نموده و یا نزول آن را تثبیت فرمایی؛ به حق رحمتت ای ارحم الراحمین....خداوندا تو علیم و خبیر و رحیم و غفوری..
پروردگارا با رحمتت، هدایتگر کافرانی باش که اگر حق برایشان روشن گردد، از آن پیروی خواهند کرد و غرور و تعصب آنان را به گناه نمیکشاند و تو خود از حال آنان آگاهی. خداوندا آنان را به راه راست هدایت فرما که تو غفور و رحیمی. «یا حی و یا قیو م، یا من لا تأخذه سنة و لا نوم» یا رب.... تو میدانی کسی که ذکر را بر او نازل فرمودی، یعنی محمد -صلّى الله عليه وأسلّم تسليماً- به مردم کافرش چه گفت:
{وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا ﴿٣٠﴾ } [الفرقان]،
مهدی منتظر ناصر محمد هم میگوید: پروردگارا، مردم من، عربها و مسلمانان نیز در دوران گفتوگو قبل از ظهور، قرآن را رها کرده و در بیان حق ذکر تدبر و تفکر نمیکنند. بار پروردگارا آنان را ببخش چرا که نمیدانند من مهدی منتظر حق پروردگارشان، ناصر محمد هستم. چقدر شبوروز، علنی و غیرعلنی آنها را به حکمیت بر اساس ذکر خداوند قرآن عظیم دعوت کردم، ولی دعوت حق پروردگار؛ تنها باعث گریختن بیشتر و استکبار و روگرداندن بیشتر آنان شد. خدایا اگر دلیل این امر جهل آنان است و به علت به کار نگرفتن عقلشان توان دیدن حقی را که از نزد پروردگارشان آمده است، ندارند؛ تو بیش از این بندهات نسبت به آنان رحم داری و وعده تو حق است و ارحم الراحمینی. خدایا آنها را نسبت به حقی که از نزد تو آمده بصیر فرما و حجابی را که در دوران گفتوگو قبل از ظهور، مانع از درک بیان حق ذکر میشود، از پیش رویشان بردار و تو از بندهات نسبت به بندگانت رحیمتری و وعده تو حق است و ارحم الراحمینی..اما کسانی که برایشان روشن میشود این حق است و از نزد پروردگارشان آمده؛ اما چهرههاشان درهم رفته و زشت میشود [حق برایشان ناگوار است] آنها از حق بیزارند و فرقی ندارد به آنها انذار داده شود یا خیر، این گروه ایمان نمیآورند چون از حق اکراه دارند[اشاره به آیات کریمه سوره البقره:إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا سَوَاءٌ عَلَيْهِمْ أَأَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ ﴿٦﴾]. آنها از رضوان خدا بیزارند و به دنبال اعمالی هستند که خشم خدا را درپی دارد و بر باد خواهد رفت. خدایا از آنان انتقام بگیر. خداوندا به حق لا اله الا انت و به حق رحمتی که برخود فرض نمودی و به حق بزرگی نعیم رضوان نفست [که آنها از آن بیزارند] همه آنان را نابود کن و هیچیک از آنان را رها مکن. پروردگارا، تو میدانی آنها علیه امت وسط جمع شدهاند و برخلاف آنچه که ادعا میکنند قصد نابودی ملتهای عرب را دارند نه نجات و رهاییشان را و لعنت خداوند بر دروغگویان باد؛ کسانی که نه از روی گمراهی بلکه آگاهانه و با زور و ظلم در زمین فساد میکنند و سپس میگویند: «ما با تروریسم میجنگیم و اصلاحگریم». این شعار دروغ است! آنها قصد دارند خانههای مسلمانان را برسرشان خراب کنند درحالیکه مسلمانان گمان میکنند آمدهاند تا آنان را آزاد و رها کنند، آزادسازی کجا و نابودی و خراب کردن کجا؟ بین این دو تفاوت بزرگی هست! به خداوندی که خدایی جز او نیست قسم؛ آنها آمدهاند تا مسلمانان را نابود سازند. این آزادی و رهاسازی نیست. چطور است که با هواپیماها و موشکهایشان شهرهای مسلمانان را بر سر اهالی آن خراب میکنند و بعد میگویند: «آزادسازی از چنگ تروریسم» این شعار دروغین است! لعنت خدا بر ترامپ و پوتین باد که بدترین موجودات هستند. این ویرانی عمدی به دست ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ [این بدترین موجودات است؛ وخانهها بر سر اهل آن فروریخته و نابود شدهاست...
ای خردمندان از خدا بترسید؛ آیا نمیبینید که مجرمان در سوریه و عراق و لیبی چه میکنند؟ خداوندا من مهدی منتظر ناصر محمد یمانی به خداوند علی القدیر شهادت میدهم که شیاطین بشر برای نابود کردن مسلمانان آمدهاند نه نجات و رهاییشان. خدایا تو علیم و خبیری، آنها به خداوند و کسانی که ایمان آوردهاند، خدعه میزنند، خدایا تو مولایی؛ نعم المولی و نعم النصیر... خدایا بندهات مهدی منتظر ناصر محمد یمانی، تنها بر علیه شیاطین بشر دعا میکند. خدایا تو از کید و مکر آشکار و پنهان آنان با خبری خداوندا ما آنها را به دست قدرت تو میسپاریم و از شرّ آنان به تو پناه میآوریم یا ارحم الراحمین، همانا که تو مولای مایی و چه مولا و یاور خوبی، تو از چشمهای خیانتکار و رازهای پنهان در سینهها باخبری...
خداوندا، تو شاهدی من، بندهی تو مهدی منتظر ناصر محمد هستم و شاهدی که این تو هستی که مرا برگزیدی و من خودم، خودم را انتخاب نکردم و هیچکس جز تو اختیار ندارد تا خلیفهات را در زمین برگزیند. پاک و منزهی تو هرچه را که بخواهی آفریده و هرکس را که بخواهی برمیگزینی؛ و آفریدگانت در انتخاب خلیفهات هیچ نقش و اختیاری ندارند. سبحانك ربي وتعاليت عمّا يشركون علواً كبيراً! خداوندا اگر میدانی که بندهات ناصر محمد یمانی به دروغ تظاهر میکند مهدی منتظر است، به شیاطین بشر و اولیایشان قدرت بده تا بر او غلبه کرده و دست یابند و اگر میدانی تو خود مرا برگزیدهای و من مهدی منتظر ناصر محمد هستم؛ بندهات را بر آنان مسلط ساز ای رحمن دنیا و آخرت...خدایا از آسمان نشانهای بر آنان فرود آور و هرکس را که میخواهی هلاک و هرکس را که میخواهی با آن عذاب فرما و سپس هرکس را که میخواهی مورد مغفرت قرار ده و گردنهایشان را از ترس آن عذاب، در برابر بنده و خلیفهات خاضع و خاشع گردان، به حق لا اله الا انت و به حق رحمتی که برخود فرض کردی و به حق بزرگی نعیم رضوان نفست [همان نعیمی که آنها از آن بیزارند] نعیمی که از نعیم بهشت تو بسی بزرگتر است؛ آنها رضوان نفس تو را با غضبت و بهشتت را با آتش عوض کردهاند که بد منزلگاهی است...
خدایا، قلب بندهات نسبت به آنان خشمگین است، همانگونه که تو از آنان خشمگینی و خشم و غضب تو نسبت به شیاطین بشر، از خشم مهدی منتظر ناصر محمد شدیدتر است. کسانی که کفر را بیش از ایمان دوست دارند درحالیکه میدانند آن حق آمده از از نزد پروردگارشان است.حق آمده از نزد پروردگارشان را میشناسند. خدایا بندهات مهدی منتظر ناصر محمد یمانی شبوروز تلاش میکند بندگانت شکرگزار باشند و تو از آنان راضی شوی؛ ولی شیاطین بشر شبوروز تلاش میکنند تا عکس خواسته مهدی منتظر ناصر محمد محقق شود. آنها تلاش میکنند بندگانت همگی امتی واحد و کافر شوند چون میدانند تو از کفر بندگان راضی نیستی. آنان از رضوان تو بیزارند و برای همین تلاش میکنند مردم امتی واحد و کافر شوند و همراه آنان گرفتار جهنم گردند چون آنها از رحمت تو مأیوسند؛ همان گونه که کافران از برانگیخته شدن اهل قبور و مردگان مأیوسند. اما بندهات مهدی منتظر ناصر محمد و انصار پیشگام برگزیده در نقاط مختلف جهان، شبوروز تلاش میکنند از مردم امتی واحد بسازند که شکرگزار پروردگارشان باشند چرا که تو از شکرگزار بودن بندگانت راضی میشوی. خداوندا کدام یک از ما شایستهایم که از نزد تو یاری شوند؟ پس خدایا آن که را که شایسته پیروزی است، یاری فرما و نصرتی مقتدرانه وعزتمند به او عطا نما که تو خداوند واحد و قهاری که خدایی جز تو نیست. خدایا بهحق، میان مهدی منتظر و شیاطین بشر داوری فرما و گشایش کن كه تو بهترين گشایندگان و اسرع الحاسبینی. مگر کسانی که میخواهند از شرّ مهدی منتظر و انصارش و از شرّ قوم خود در امان باشند، خدایا آنان را همراه مسلمانان و تمام مردم به راه راست هدایت فرما؛ ای خدایی که رحمت و علمت همه چیز را دربرمیگیرد؛ به رحمتت یا ارحم الراحمین... خداوندا تو بیش از بندهات نسبت به بندگانت رحیمی و وعده تو حق است و ارحم الراحمینی. خداوندا فرمودهای و سخنت حق است:
{ عَسَى اللَّهُ أَن يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُم مِّنْهُم مَّوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿٧﴾ لَّا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقَاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَلَمْ يُخْرِجُوكُم مِّن دِيَارِكُمْ أَن تَبَرُّوهُمْ وَتُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ ﴿٨﴾ إِنَّمَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ قَاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَأَخْرَجُوكُم مِّن دِيَارِكُمْ وَظَاهَرُوا عَلَىٰ إِخْرَاجِكُمْ أَن تَوَلَّوْهُمْ ۚ وَمَن يَتَوَلَّهُمْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ ﴿٩﴾} صدق الله العظيم [الممتحنة].
وسلامٌ على المُرسلين والحمد لله ربّ العالمين..
خليفة الله وعبده الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.