- 26 -
الإمام ناصر محمد اليماني
14 -صفر- 1432 هـ
19 - 01 - 2011 مـ
۲۹-دی-۱۳۸۹ه.ش.
05:05 صبح
ــــــــــــــــــــ
انصار به شما وصیت میکنم اگر از بندگان مخلص «الرحمن» هستید؛ در گفتگوها به آداب و اخلاق عالیه پایبند باشید.
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على خاتم الأنبياء والمُرسلين النبيّ الأمي الأمين جدّي محمد رسول الله صلى الله عليه وآله الأطهار وسلم تسليماً. والصلاة و السلام بر جناب شیخ کریم ابوفراس الزهرانی و تمام علمای امت والصلاة والسلام بر تمام مسلمانان و برای شما صلوات میفرستیم باشد که خداوند شما را از تاریکی خارج و به نور ببرد که خداوند نسبت به مؤمنان رحیم است. خداوند تعالی میفرماید:
{هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۚ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا ﴿٤٣﴾} صدق الله العظيم [الأحزاب]،
و خداوند و فرشتگان او به نبی نیز درود و صلوات میفرستند و خداوند تعالی میفرماید:
{إِنَّ اللَّـهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا ﴿٥٦﴾} صدق الله العظيم [الأحزاب].
عزیز من جناب شیخ الزهرانی؛ از بهترین مردمان باش؛ از کسانی باش که وقتی حق آمده در قرآن عظیم برایشان روشن شد، غرور و تعصب آنان را به گناه نمیکشاند و شایسته است از حق پیروی گردد. برتوست که به درگاه خداوند انابت نموده ودر پیشگاه او تضرع کرده و بگویی:
" خدایا، اگر امام ناصر محمد یمانی حقاً مهدی منتظر و خلیفه خداوند در زمین است؛ از تکذیب کردن خلیفه خداوند مهدی منتظر، به تو پناه میآورم. خداوندا؛ پاک و منزهی و ما چیزی جز آنچه که تو به ما آموختهای نمیدانیم همانا که تو علیم و حکیمی؛ پروردگارا برانگیخته شدن مهدی منتظر را عامل حسرت برای ابوفراس قرار مده. خداوندا اگر امام ناصرمحمد یمانی؛ حقاً مهدی منتظر است؛ عبد تو بر ذمه توست؛ پس به رحمت خود مرا از انصار پیشگام برگزیده در دوران گفتگو قبل از ظهور قرار ده؛ ظهوری که در آیات محکم ذکرآمده است که با بزرگترین فتح روی خواهد داد؛ شب ظهورمهدی منتظر خلیفه خداوند برای تمام بشر در حالی که تمام روگردانان ازذکر خوار و زبون شدهاند".
ابوفراس؛ به خداوند قسم تو هم از اهداف امام هستی و ما در مورد تو کوتاهی نمی کنیم اگراز کسانی باشی که با روشن شدن حق، از آن پیروی میکنند؛ امیدواریم خداوند به خاطر اعمالت و آزاری که به ما میرسانی، تو را مورد مؤاخذه قرار ندهد و عزیز من تو را مورد مغفرت خویش قرار دهد که پروردگارم غفور و رحیم است؛ پس از شاکران باش.
برادرگرامی؛ به خداوند بزرگی که به استخوانهای پوسیده و پراکنده حیات میبخشد و پروردگار آسمانها وزمین و مابین آنها و پروردگارعرش عظیم است سوگند که سیاره عذاب به همان ترتیبی که برایتان به تفصیل بیان نمودیم؛ حقیقتی است که درکتاب آمده است و من امام مهدی ناصر محمد یمانی هستم و این خداوند؛ پروردگار من و شماست که درباره شأن من فتوا داده و من نسبت دروغ به خداوند ندادهام؛ سبحان الله العظیم...آیا عقل و منطق میپذیرد که امام ناصر محمد یمانی شما را منع کند که از روی گمان چیزی درباره خداوند نگویید-چون گمان کسی را از حق بینیازنمیکند- خود بدون اینکه مطمین باشد بگوید من مهدی منتظر خلیفه خداوند در زمین هستم؛ من درمورد شخصیت مهدی منتظر و اینکه بی شک و تردید مهدی منتظر هستم دروغ نگفتهام.
برادرگرامی تصور نکن که اگر خداوند تو را عذاب کند؛ ناصر محمد یمانی خوشحال میشود؛ به خداوند قسم که چنین نیست؛ به راستی که من به خاطر تو بسیارمحزون هستم و امیدوارم خداوند تو را به خاطر کاری که با ما میکنی؛ عذاب نکند که پروردگارم غفور و رحیم است. میخواهم نصیحتی به تو بکنم ؛ با خداوند خلوت کرده و از صمیم قلب و با صداقت به او نجوا کن و از او بخواه که اگر ناصر محمد یمانی واقعاً خلیفه حق خداوند امام مهدی است؛ برانگیخته شدن او برای ابوفراس مایه حسرت نباشد مانند برخی از قریش که خداوند برانگیخته شدن محمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- را مایه حسرت آنان قرار داد. عزیز من شاکر باش که خداوند مقدر نموده در دوران برانگیخته شدن مهدی منتظرزندگی کنی تا او تو را با قرآن مجید به راه خداوند عزیز و حمید هدایت نماید.
عزیزان من؛ به من کمک کنید تا شما را نجات دهم؛ عزیزان من، به من کمک کنید تا امت شما را نجات دهم؛ کمکم کنید تا صفوفتان را متحد ساخته و پراکندگیتان را مرتفع سازم تا شوکتتان تقویت گردد و تفرق در دین اسلام را از بین ببرم . من مردم را به سوی اسلام دعوت میکنم نه به سوی شیعه و سنی و سایر فرق اسلامی. سخن خداوند تعالی را به خاطر داشته باشید که میفرماید:
{وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِّمَّن دَعَا إِلَى اللَّـهِ وَعَمِلَ صَالِحًا وَقَالَ إِنَّنِي مِنَ الْمُسْلِمِينَ﴿٣٣﴾وَلَاتَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ ﴿٣٤﴾وَمَا يُلَقَّاهَا إِلَّا الَّذِينَ صَبَرُوا وَمَايُلَقَّاهَا إِلَّا ذُو حَظٍّ عَظِيمٍ ﴿٣٥﴾} صدق الله العظيم [فصلت].
انصار پیشگام برگزیدهای که مردم را به سوی خداوند دعوت میکنید! در برابر آزار مردم صبور باشید و به امام ناصر محمد یمانی اقتدا کرده و بدی را با نیکی پاسخ دهید؛ ما اخلاقیات زشت را به شما یاد ندادهایم؛ ناسزا گویی و سب و شتم را به شما آموزش نمیدهیم؛ بلکه به شما وصیت میکنیم تا برای تحقق هدایت مردم، صبر پیشه کنید. حق در میان مسلمانان غریب شده است؛ همانگونه که در ابتدای امر در میان کافران غریب بود. مسلمانان به عقایدی عادت کردهاند که مخالف آیات محکم کتاب است و نمیدانند با آیات محکمی که از نزد پروردگارشان نازل شده مخالفت میکنند؛ پس چگونه در برابر آنان صبر پیشه نکرده و برادران مسلمانتان را نمیبخشید؟ امام مهدی به خاطرخودش خشمگین نمیشود؛ بلکه زمانی که میبینید من غضب میکنم؛ علت آن سب و شتم خودم نیست که من در این موارد صبر جمیل در پیش میگیرم؛ عصبانیت و غضب من زمانی است که میبینم به حدود خداوند تعدی میکنند؛در اینجاست که هیچ صبری در برابر مسلمانان نمیکنم چون آنان به کتاب خداوند قرآن عظیم ایمان دارند و من با همین کتاب برای آنان حجت میآورم و حق را همانگونه که محمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم بیان میفرمود؛ برای ایشان روشن مینمایم. خداوند تعالی میفرماید:
{وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ}صدق الله العظيم [النحل:۴۴].
من انسانی هستم که خداوند بیان حق را به اومیآموزد [اشاره به آیات کریمه سوره الرحمن: الرَّحْمَـٰنُ﴿١﴾ عَلَّمَ الْقُرْآنَ ﴿٢﴾ خَلَقَ الْإِنسَانَ ﴿٣﴾ عَلَّمَهُ الْبَيَانَ﴿٤﴾ ] و سزاوار نیست چیزی جز حق به خداوند نسبت دهم؛ سزاوارنیست که از روی گمان و ظن به خداوند نسبت دهم که گمان کسی را از حق بینیازنمیکند. موردی نخواهید یافت که من بیان محمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- را انکار کنم؛ چون آنچه که حق باشد با آیات محکم کتاب خداوند در تعارض نبوده و عقل و منطق نیز آن را میپذیرد؛ ولی ما آنچه را که مخالف آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم باشد؛ انکارمیکنیم. برای مثال مهدی منتظر عذاب در قبر را از آن رو که در آیات محکم ذکر به آن اشاره نشده، رد نمیکند؛ بلکه از آن جهت آن را رد میکند که مخالف آیاتی است که در محکمات کتاب درباره عذاب بعد از مرگ آمده است؛ چون پروردگار فتوا میدهد که عذاب برزخی در خود آتش جهنم است نه در قبر؛ انکار حد سنگسار برای زناکار متأهل نیز به سبب عدم وجود این حکم در آیات محکم ذکر نیست؛ بلکه مهدی منتظر آن را رد میکند چون سنگسار مخالف حد معین شده برای زنا در آیات محکم کتاب خداوند است.
میبینم برخی از محققان میگویند:" ناصر محمد یمانی؛ چگونه برای مجرد و متأهل حد یکسان مقرر میکنی؛ این ظلم نیست؟." امام مهدی در پاسخ ایشان میگوید: آنچه که شما میکنید ظلم است؛ چگونه حد زنا برای کنیز متأهل را تنها پنجاه ضربه تازیانه میدانید؛ در حالی که او شوهر دارد ولی برای زنی که مانند او شوهردار ولی غیر کنیز است؛ حد سنگسار تا مرگ را معین میکنید؛ آیا فکرنمیکنید؟ یکی از شما میگوید: " ای مرد؛ تو هرچه که میخواهی میکنی و هرچه که دلت میخواهد میگویی؛ چگونه حد مجرد و متأهل یکی است؟ ناصر محمد عقل و منطق میگوید زن آزادی که مجرد است و شوهر ندارد ممکن است زنا کند؛ اما زن آزاد متأهل که بهانهای برای زنا ندارد؛ چطور حد زنا را برای آنها یکی میدانی؟" امام مهدی ناصرمحمد یمانی در پاسخ او میگوید: عزیز من مگر نمیدانی در آیات محکم کتاب حد زنا برای کنیز متأهل علیرغم اینکه شوهر دارد؛ پنجاه ضربه تازیانه مقررگردیده است؟ در حالی که میبینید حد زناکار مجردی که شوهر ندارد صد ضربه معین شده است؛ آیا نمیبینی نظریه تو غلط است؟ عدم ازدواج و مجرد بودن حجت و بهانه برای تعدی به آبروی مردم نیست! ازجاهلان نباش و از پیش خود به خداوند نسبت نده! خداوند میداند و شما نمیدانید؛ خداوند حد زنا را صد ضربه تازیانه مقرر فرموده؛ پس چرا شما زنا را به دو دستهی زنای متأهلین و زنای مجردان تقسیم میکنید؟ زنا یعنی با زنی که حلال نیست، زنا کردن؛ فرقی ندارد مجرد باشد یا متأهل. این تعریف زنا در آیات محکم کتاب خداوند بوده و بر تمام مؤمنان حرام شده است. هرکس ازاین خط عبور کند؛ فرقی ندارد مجرد باشد یا متأهل؛ صد ضربه تازیانه برایش مقرر گردیده است. خداوند حد زنا را از حدودی قرار داده که به شدت واضح است و چنان آن را به فصاحت بیان نموده که برای عالم و جاهل قابل فهم ودرک باشد؛ آیات بینهای که همگان آن را میفهمند. خداوند تعالی میفرماید:
{سُورَةٌأَنزَلْنَاهَا وَفَرَضْنَاهَا وَأَنزَلْنَا فِيهَا آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ لَّعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ ﴿١﴾الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا مِائَةَ جَلْدَةٍ وَلَا تَأْخُذْكُم بِهِمَا رَأْفَةٌفِي دِينِ اللَّـهِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌ مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ ﴿٢﴾} صدق الله العظيم [النور]
یا شما معنای کلام خداوند تعالی را نمیدانید که میفرماید:
{وَأَنزَلْنَافِيهَا آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ لَّعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ ﴿١﴾الزَّانِيَةُوَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا مِائَةَ جَلْدَةٍ وَلَاتَأْخُذْكُم بِهِمَا رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّـهِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌمِّنَ الْمُؤْمِنِينَ ﴿٢﴾} مقصود خداوند این است که این آیات بینه هستند؛ یعنی برای عالم و جاهل روشن و واضح میباشند.
ای علمای امت؛ ما همچنان موارد زیادی داریم که میخواهیم درباره آنها گفتگوکنیم؛ اما میبینم یکی از برادران من از علمای امت میگوید:" دیگر چیزی از سنت مانده که تو آن را درهم نکوبیده باشی؟" امام ناصر محمد یمانی در پاسخ ایشان میگوید: همانا که ما افتراهایی که شیاطین بشر وارد سنت نبوی کردهاند را درهم کوبیده و نابود میکنیم؛ موردی پیدا نمیکنید که ما جز آنچه که مخالف آیات محکم کتاب خداوند قرآن عظیم باشد را انکار کرده باشیم. اما هرآنچه از سنت نبوی که حق باشد؛ خواهید دید که با بیان امام ناصر محمد یمانی موافقت دارد؛ به خداوند قسم که من بسیاری از روایات و احادیث را نمیدانم؛ چون من تنها کمی از آنچه را که شما در کتب خود نگاشتهاید خواندهام و آنچه را که بر حسب تصادف با آن روبرو شدهام را به قرآن عرضه کردم؛ آنچه که مخفی مانده بسیار بیشتر است؛ چون هزاران حدیث وجود دارد که برخی از آنها حق است ولی اکثرشان باطل و دروغند و آنها را مخالف آیات محکمی مییابید که در قرآن عظیم از سوی پروردگارتان نازل شده است.
ای مردم؛ من به دلیل فتوای پروردگارم که فرمود:
[وما جادلك عالم من القرآن غلبته]
[عالمی نیست که از قرآن با تو مجادله کند و بروی چیره نشوی] ؛
از جدال دربارهی سنت نبوی دوری میکنم؛ چون بر من واجب شده است که از قرآن عظیم برای شما حجت بیاورم؛ منطقی هم نیست که از علمای مسلمین و یهودی ومسیحی دعوت کنم تا بر اساس کتاب البخاری و مسلم که نزد اهل سنت است و یا کتاب بحارالأنوار شیعیان حکمیت کنند! بلکه من از علمای مسلمین و مسیحی ویهودی دعوت میکنم تا حکمیت بر اساس کتاب خداوند قرآن عظیم را بپذیرند ومن با برهان قاطع علمی از قرآن عظیم بر همه آنها چیره میشوم و با قرآن مجید آنان را به راه خداوند عزیز و حمید هدایت مینمایم.همانا که امام مهدی آنچه را که در قرآن عظیم برایشان نازل شده؛ روشن میکنند؛ همانگونه که محمدرسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- برای مردم چنین میکردند؛ و برای همین میبینید که آنچه که از بیان محمد رسول الله -صلى الله عليه وآله وسلم- از قرآن در سنت نبوی باقی مانده متطابق با بیان امام مهدی از قرآن با خود قرآن است و هرچه که مخالف قرآن و سنت بیان آن باشد افترایی است که به خداوند و رسولش زده شده است؛ اگر میدانستید....
آنچه که میخواهیم این است که در این بیان نظر انصار را به این امر جلب کرده وتذکر دهیمکه اگر از بندگان مخلص خداوند رحمان هستند؛ ضروری است درگفتگوها به آداب و اخلاق عالیه پایبند باشند و ما صفات این بندگان راکه در آیات محکم کتاب خداوند آمده است به ایشان یاد دادهایم؛ خداوند تعالی میفرماید:
{وَعِبَادُالرَّحْمَٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَاخَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا ﴿٦٣﴾ وَالَّذِينَ يَبِيتُونَ لِرَبِّهِمْ سُجَّدًا وَقِيَامًا ﴿٦٤﴾ وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَااصْرِفْ عَنَّا عَذَابَ جَهَنَّمَ إِنَّ عَذَابَهَا كَانَ غَرَامًا ﴿٦٥﴾إِنَّهَا سَاءَتْ مُسْتَقَرًّا وَمُقَامًا ﴿٦٦﴾ وَالَّذِينَ إِذَاأَنفَقُوا لَمْ يُسْرِفُوا وَلَمْ يَقْتُرُوا وَكَانَ بَيْنَ ذَٰلِكَ قَوَامًا ﴿٦٧﴾ وَالَّذِينَ لَا يَدْعُونَ مَعَ اللَّهِ إِلَٰهًا آخَرَوَلَا يَقْتُلُونَ النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بالحقّ وَلَايَزْنُونَ وَمَن يَفْعَلْ ذَٰلِكَ يَلْقَ أَثَامًا ﴿٦٨﴾ يُضَاعَفْ لَهُ الْعَذَابُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَيَخْلُدْ فِيهِ مُهَانًا ﴿٦٩﴾ إِلَّا مَنتَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَٰئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿٧٠﴾ وَمَن تَابَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَإِنَّهُ يَتُوبُ إِلَى اللَّهِ مَتَابًا ﴿٧١﴾وَالَّذِينَ لَا يَشْهَدُونَ الزُّورَ وَإِذَا مَرُّوا بِاللَّغْوِ مَرُّواكِرَامًا ﴿٧٢﴾ وَالَّذِينَ إِذَا ذُكِّرُوا بِآيَاتِ رَبِّهِمْ لَمْ يَخِرُّوا عَلَيْهَا صُمًّا وَعُمْيَانًا ﴿٧٣﴾ وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍوَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ﴿٧٤﴾ أُولَٰئِكَ يُجْزَوْنَا لْغُرْفَةَ بِمَا صَبَرُوا وَيُلَقَّوْنَ فِيهَا تَحِيَّةً وَسَلَامًا﴿٧٥﴾ خَالِدِينَ فِيهَا حَسُنَتْ مُسْتَقَرًّا وَمُقَامًا ﴿٧٦﴾} صدق الله العظيم [الفرقان].
وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين..
أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.
اقتباس: اضغط للقراءة