الموضوع: بیانات امام در باره احکام وضو نماز و موعد آن

همانا که تمام نمازها؛ چه نماز واجب روزانه وچه سایر نمازهای واجب و نمازهای داوطلبانه همگی دو رکعتی هستند. .

- 6 -
الإمام ناصر محمد اليماني
28 - 12 - 2009 م
01:14 صباحاً

همانا که تمام نمازها؛ چه نماز واجب روزانه وچه سایر نمازهای واجب و نمازهای داوطلبانه همگی دو رکعتی هستند. .

بسم الله الرحمن الرحيم، السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، وجواب مختصر:
تمام نمازها، فرقی ندارد نمازمفروض روزانه باشد یا نماز واجب و یا نماز اختیاری؛ همگی دو رکعت هستند و در کتاب مقرر شده نماز چه واجب باشد چه نافله فقط دو رکعت است وبعد سلام داده می‌شود.
فرد هر چقدر که بخواهد می‌تواند نماز نافله داوطلبانه بخواند و این نمازها همگی دو رکعتی هستند. همه نمازها چه نافله چه نماز فرض روزانه یا نماز جمعه ویا نماز سنت؛ همگی دو رکعتی هستند فرقی ندارد نماز روزانه واجب باشد یا نماز واجبی مثل نماز جمعه یا نماز سنت یا نماز مستحب. همگی دو رکعتی هستند مگر نماز شکسته و نماز "وتر" که یک رکعتی‌اند. از ما به صورت خصوصی درمورد نماز وتر سؤال شده بود و لذا بر ما واجب شد که برای توضیح؛ مطالب بیشتری را بیان کنیم؛ من نمی‌گویم که بیان نماز كامل شده است؛ من نماز "وتر" را که بعد از نمازشب خوانده می‌شود نفی نمی‌کنم؛ من از نمازهای واجب و نمازهای نافله سخن می‌گویم فرقی ندارد نماز واجب روزانه باشند یا نماز نافله داوطلبانه و چون در این بیانات درمورد نمازی که یک رکعتی است صحبتي نكرده ايم و برای همین واجب شد که درمورد نمازی که یک رکعتی است بیشتر توضیح دهیم؛ يكي از نمازهاي یک رکعتی، نماز شکسته است و شرط به جا آوردن آن را از آیات محکم کتاب برای‌تان بیان کردیم و این نماز یک رکعتی است؛ نماز شکسته کوتاه‌ترین نماز است و همین طور نماز "وتر" که بعد از نماز شب می‌خوانید هم یک رکعتی است و شما می‌دانید نماز وتر یک رکعتی است.
وسلامٌ على المُرسلين والحمدُ لله رب العالمين.
أخوكم الإمام المهدي المنتظر ناصر محمد اليماني