الموضوع: احکام مربوط به ازدواج طلاق و یتیمان و حرام بودن ازدواج متعهموقت

در آیات محکم قرآن حکم این مسئله با «الشقاق» منطبق است: { حَكَمًا مِنْ أَهْلِهِ وَحَكَمًا مِنْ أَهْلِهَا } ..

-14-
الإمام ناصر محمد اليماني
30 - 10 - 1435 ه
26 - 08 - 2014 م
4-شهریور- 1393 ه.ش.
09:02 صباحاً

[ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيان ]
https://mahdialumma.xyz/showthread.php?p=156609

در آیات محکم قرآن حکم این مسئله با «الشقاق» منطبق است: { حَكَمًا مِنْ أَهْلِهِ وَحَكَمًا مِنْ أَهْلِهَا } .

بسم الله الرحمن الرحيم. والصلاة والسلام على من لانبي بعده. وعلى خليفة الله ووليه من بعده. ناصر محمد اليماني
به صراحت.در امور دینی حیائی نیست سوالی دارم . حبیب من و حبیب الله و حبیب مؤمنان.طلاق.خواهری دارم که با انسانی بیمار ازدواج کرده و هر روز یا هر هفته زنش را کتک می‌زند و تهدیدش می‌کند که او را می‌کشد یا سرش رامی‌برد. او را می‌زند و او را به کوه‌ می‌برد تا فرار نکند. ما ازاین امر باخبر شدیم و خواهرمان را از او گرفتیم و الی آخر. و حال خواهرم می‌خواهد از شوهرش طلاق بگیرد و مرد راضی نیست. ای ولی خدا در این مورد به من فتوا بده.چون من با شما بیعت کرده‌ام و لازم است در تمامی أمور از شما راهنمایی بخواهم . متشکرم و اگرخطائی یا تقصیری از من سرزده مرا ببخشید.

بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على كافة أنبياء الله ورسله وآلهم الطيّبين ومن تبعهم بإحسانٍ في كل زمانٍ ومكانٍ إلى يوم الدين، أمّا بعد.
سلامُ الله عليكم ورحمته وبركاته حبيبي في الله و خدا از تو و تمام انصار راضی باشد و من و شما را در راه راست ثابت قدم نگاه دارد. نور چشم من؛ من سوال تو را در مورد این که وقتی شقاق(جدایی) بین زوجین رخ دهد دریافت کردم. به محض شقاق و جدایی بین آنها، نمی‌شود شوهرش را مجبور به طلاق کرد. بلکه فتوای حق در این مسئله را برایت می‌آورم و شایسته است از حق پیروی شود؛ بر شما واجب است در زمانی که شقاق(جدایی) بین زوجین رخ می‌دهد حکم خدا در آیات محکم کتابش را اجرا کنید و حکم خداوند این است:
{حَكَمًا مِنْ أَهْلِهِ وَحَكَمًا مِنْ أَهْلِهَا}؛
{وَإِنْ خِفْتُمْ شِقَاقَ بَيْنِهِمَا فَابْعَثُوا حَكَمًا مِّنْ أَهْلِهِ وَحَكَمًا مِّنْ أَهْلِهَا إِن يُرِيدَا إِصْلَاحًا يُوَفِّقِ اللَّهُ بَيْنَهُمَا إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا خَبِيرًا ‎(35)} صدق الله العظيم [النساء].
به این شرط که: اولیای مرد از خانواده‌اش بوده و ضمانت کنند مرد حکمی که دو حکم به آن می‌رسند را اجرا می‌کند؛ و همین‌طور اولیای زن از خانواده‌اش تا ضامن دختر یا خواهرشان شوند که به حکمی که دو حکم بر سر آن توافق کردند پای‌بند باشد. خداوند از شما راضی باشد و با نعیم رضوانش شما را راضی گرداند.
برادرتان امام مهدی ناصر محمد یمانی.
======== اقتباس =========
اخرین به روز رسانی: 03-09-2022 03:33 PM