الموضوع: فوری مهدی منتظر همه‌ی بشریت را به سوی اسلام دعوت می‌کند

{ أَفَمَن يَمْشِي مُكِبًّا عَلَىٰ وَجْهِهِ أَهْدَىٰ أَمَّن يَمْشِي سَوِيًّا عَلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ ﴿٢٢﴾ } صدق الله العظيم ..

- 3 -
الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني
06 - ربيع الأول - 1430 ه
03 - 03 - 2009 م
03:00 صباحًا
(بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى)

[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://mahdialumma.xyz/showthread.php?p=455

{ أَفَمَن يَمْشِي مُكِبًّا عَلَىٰ وَجْهِهِ أَهْدَىٰ أَمَّن يَمْشِي سَوِيًّا عَلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ (22) }
صدق الله العظيم .

نوشته اصلی توسط: (من النّاس غريب)
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته.
اماما؛از خداوند کریم؛ پروردگارعرش عظیم مسئلت می‌کنیم تا در دنیا و آخرت بر سر حرف خود ثابت قدم بمانیم. و از اینجا به تمام عالم می‌گویم خداوند بزرگ را به شهادت می‌گیرم تو امام مهدی منتظر در صراط مستقیم هستی و من از تصدیق کنندگان شما هستم و از خدا می‌خواهم مرا از سپاهیان صادق خود قرار دهد که پیشگام این دعوت حق هستند و بعد از حق جز گمراهی نیست. وآخر دعوانا ان الحمدُ لله رب العالمين.

بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين.
خدایا بنده‌ی تو امام مهدی به حق لا اله الا انت و به حق رحمتی که برخود فرض نمودی و به حق عظمت نعیم رضوان نفست از تو مسئلت می‌کنم تمام گناهان این مرد در حیات دنیوی‌اش را مورد مغفرتت قرار دهی و او را در صراط مستقیم ثابت قدم نگاه داشته ومقام او را تا منازل مقربان پروردگارشان ارتقا دهی. خدایا حب خود و حب کسانی که تو را دوست دارند به قلب او عنایت نما. قلب‌های آنها را وسعت بخش و منور گردان تا راه‌شان را روشن کند و درصراط مستقیم به راستی گام بردارند. مثال کسی که مرا تکذیب کند و کسی که مرا تصدیق نماید؛ مانند فرموده خداوند تعالی است:
{أَفَمَن يَمْشِي مُكِبًّا عَلَىٰ وَجْهِهِ أَهْدَىٰ أَمَّن يَمْشِي سَوِيًّا عَلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ (22)} صدق الله العظيم [الملك]. أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
اخرین به روز رسانی: 02-09-2022 03:06 PM