الموضوع: پاسخ امام به "مشبب" می‌بینم بر سر رمز قليل با من مجادله می‌کنی پس ای "مشبب" از آیات محکم کتاب به تو پاسخ می‌دهم

روزی که برای خروج از غارشان، از خواب برمی‌خیزند، خواهی دانست که به حق سه نفر هستند و چهارمی، سگشان است...

- 2 -
الإمام ناصر محمد اليماني 09 - ذوالقعدة - 1430 ه
28 - 10 - 2009 م
6 - آبان - 1388 ه.ش.
09:34 بعد از ظهر

روزی که برای خروج از غارشان، از خواب برمی‌خیزند، خواهی دانست که به حق سه نفر هستند و چهارمی، سگشان است.
.
بسم الله الرحمن الرحيم، وسلامٌ على المُرسلين والحمدُ لله ربّ العالمين.
برادر گرامی «مشبب» از خدا تقوا کن. تو بر سر چیزی با من محاجه می‌کنی که در عالم واقعیات، به صورت حقیقی وجود دارد و اصحاب کهف از نشانه‌های تصدیق هستند و روزی که آنها را پیدا کنند یا برای خروج از غارشان، از خواب برانگیخته شوند، خواهی دانست که آنها به حق سه نفرند و چهارمی سگ آنهاست.
پس چرا درحالی‌که آنها موجود هستند، بر سر تعدادشان با من محاجه می‌کنی؟ اگر آدرسشان را می خواهی، در یمن، در استان ذمار در آبادی «الأقمر» و در غاری هستند که کنار خانه مردی با نام محمد سعد قرار دارد و در داخل غار بنایی وجود دارد که محمد سعد علف‌های خشک ذرت را در آن می‌گذارد. اگر سمت چپ آن بنا را خراب کنید خواهید دید داخل آن خوابیده‌اند. چقدر در مورد آنان برای شما سخن گفتیم، از مکانشان، داستانشان و همچنین اسامی و حکمت ماندنشان به تفصیل برایتان سخن گفته‌ایم؛ همین طور در مورد «الرقیم» که به آنان اضافه شده است «مترجم: ارقیم مسیح عیسی بن مریم است].
وسلامٌ على المُرسلين، والحمدُ لله ربّ العالمين.
الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.

اخرین به روز رسانی: 19-06-2023 10:17 AM